Историята на еднояйчните близначки Джеклин и Дженифър е направо невероятна.

...
Историята на еднояйчните близначки Джеклин и Дженифър е направо невероятна.
Коментари Харесай

Историята на еднояйчните близначки Джеклин и Дженифър и тази на Джак и Джейс е направо невероятна

Историята на еднояйчните близначки Джеклин и Дженифър е напряко невероятна. Двете девойки са родени през юни 1995 година в Балтимор, Мериленд. Близначките живеели в консервативно християнско семейство, дружно с по-голямата им сестра, майка им и татко им, който бил грузинец, а в щатите бил свещеник, пише  jenata.blitz.bg.



„ Израснахме в консервативно и религиозно семейство. Винаги са ни казвали, че е срамно да споделяме възприятията и мислите си. Никога не сме били доста близки със фамилията си. Дори и посред ни, нищо, че бяхме близначки, като че ли имаше някаква отдалеченост. И двете обаче бяхме безумно нещастни момиченца. Аз персонално всяка нощ заспивах със сълзи и гореща молба към Бог, само че заран щом се събуждах виждах, че фантазията ми не се е сбъднала и отново плачех. Стигах до там да скърбя, че въобще съм се раждала ”, споделя с тъга Джеклин – една от близначките.



Малко откакто навършили пълноправие двете девойки си споделили шокиращи неща и животът им тотално се преобърнал. 

``
реклама

„ Винаги знаех, че може и да съм се родила момиче, само че желая да бъда момче. Нямаше по какъв начин да го споделя на никого, даже на сестра ми, с която сме се развивали дружно в една вътрешност. И въпреки всичко един ден взех решение да споделя на Дженифър, че не желая да съм момиче, а момче. Това беше когато бяхме на по 16 години и към този момент живеехме със фамилията ни в Монро, Джорджия ”, спомня си Джеклин.

С изненада обаче тя научила, че  близначката й изпитва същите усеща.

„ Бяхме девойки, само че постоянно гледахме да се обличаме като момчета. По едно време взехме решение, че просто сме гей и започнахме да се виждаме с девойки. Но малко по-късно разбрахме, че това не ни стига и ние в действителност сме момчета, които за жалост са се родили в женски тела. Затова взехме решение да променим това ”, споделят девойките.



Момичетата, с еднообразно ДНК почнали да одобряват тестостерон през април 2017 година, а малко по-късно – през август, претърпели  и са претърпели интервенции на гърдите и гениталите.



„ Лекарите изрязаха женските ни гърди и ги оформиха като мъжки. Същото направиха и с половите ни органи ”, разкриват 23-годишните към този момент Джак и Джейс.

От 29 септември тази година те публично се водят мъже, като това е променено и на персоналните им карти.



Момчетата приключили юридически университет, а в този момент и двамата са заместник-шерифи, в града, в който живеят. 



Джак е щастливо привързан с половината си Смит, която е 19-годишна студентка по екология, а Джак е благоприятен за 22-годишната пекарка Майгон.



„ Ние сме едни същински щастливи мъже, който се усещат прелестно в кожата си и обичат дамите до себе си. Без значение кой и какво ви споделя, в случай че не се чувствате добре в кожата си направете каквото е належащо, с цел да сте щастливи. Ще живеете със себе си през целия си живот – не позволявайте на другите да ви споделят какви да сте или какви да не сте ”, споделят момчетата, които са били родени като девойки. 





 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР