Историята на 64-годишната Анджела Пол в повече от уникална. Оказа

...
Историята на 64-годишната Анджела Пол в повече от уникална. Оказа
Коментари Харесай

Тази жена е вечно млада заради страшна болест СНИМКИ

Историята на 64-годишната Анджела Пол допълнително от неповторима. Оказа се, че тя е постоянно млада. А тайната й се крие в подла болест.



64-годишната Анджела

Жената, която е родена в британския град Брадфорд, само че в този момент живее със фамилията си в Калифорния, показа, че неведнъж са й казвали, е че сестра на щерка й. А отрочето й е на 34 години.



64-годишната Анджела, мъжът й и 34-годишната им щерка

Самата Анжела показа, че тайната й за безконечна младост се крие в подла болест, с която са я диагностицирали още като дете.

Тайната на безконечната младост: жена е на 64 години, само че се заблуждава за сестра на щерка си

Една майка на име Анджела Пол споделя, че постоянно се заблуждава със сестрата на щерка си, заради необикновено младата си осанка. Между другото, дъщерите са единствено на 34 години.

Анджела упорства, че в никакъв случай не си е правила пластични интервенции и че наподобява толкоз млада единствено тъй като е имала шанс с генетиката, а също по този начин и спортува постоянно.

Диагнозата, която чула преди години, я накара да преразгледа живота си. Анджела сподели, че още като дете е била диагностицирана с лупус, а това я е подтикнало да премине към по-здравословен метод на живот.

Тя твърди, че медитацията, упражненията и вярното хранене са трансформирали живота й. Тя даже е съумяла да облекчи признаците на лупуса без медикаменти.

Тя наподобява на сестрата на личната си щерка

Анджела споделя, че към нея постоянно се доближават мъже, достигнали половината й възраст, които желаят да се срещат с нея, а неотдавна тя навършила 64 години.



64-годишната Анджела и 34-годишната й щерка

Всъщност няма огромна загадка. Генетиката, несъмнено, има значение, само че доста зависи и от метода на живот на индивида. Именно методът на живот е главният индикатор за това какъв брой добре застарява човек.

Анжела показа, че се е пробвала да се грижи за себе си благодарение на храненето, присъединила е в живота си постоянни тренировки, медитация и йога.

Анджела показа, че е наследила красивия си външен тип от майка си, която имала гъста коса и красива кожа. Тя е израснала в Англия, където постоянно е валяло и е имало доста малко слънчева светлина, тъй че кожата й към момента е в положително положение.

Тя показа и информацията, че в младостта си доста рядко пиела алкохол и не е пушила, а също по този начин си лягала рано и имала добър сън.

Тъй като дамата има светла кожа, тя заобикаля честите контакти с горещото палещо слънце и употребява единствено най-ефективната козметика.

За безконечна младост тя предлага органична диета, здравословен метод на живот, спортуване и отлични гени. Тя показа, че хубостта й се усъвършенства с помощта на непрекъснатата й медитация.

Жената показа също, че се пробва да яде органична храна и към този момент 38 години не е яла нито домашни птици, нито месо.

Тя признава, че сходен метод на живот може да не е ефикасен за различен човек, само че се усеща чудесно. Анджела признава, че като е трансформирала навиците си се е почувствала още веднъж млада и сияйна.

Източник: jenata.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР