История за случилото се преди 20 000 година с млад

...
История за случилото се преди 20 000 година с млад
Коментари Харесай

Праисторията завладя киносалоните у нас

История за случилото се преди 20 000 година с млад пещерен човек, останал самичък измежду непозната пустота, разказана в "Алфа " продължава да е най-гледаната в киносалоните у нас, сочат систематизираните данни. Сприятеляването на човек и вълк през вюрмския интервал на ледниковата ера по пътя към дома е гледано от към този момент 20 320 фенове и има 213 923 лв. доходи за десетте дни у нас.

Втора позиция продължава да държи екшънът "Мега звяр ". Навлизането на две суперголеми акули в нашия свят, провокирано от изследване на Марианската котловина и ограниченията, които са подхванати за унищожаването им от героя на Джейсън Стейтън, са гледани от към този момент 61 274 фенове и има 627 423 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Първата премиера от предишния уикенд - "Слендърмен " е на трето място в топ 10. Хорърът за създание, отговорно за изгубването на деца и младежи, което група другари се пробват да изгонят с набожен обред, е гледан от 3 853 фенове и има 31 892 лв. доходи за първите три дни у нас.

Комедията "Бивш под прикритие " е на четвърто място по зрителски интерес. Забъркването на две приятелки в шпионски екшън, част от който е някогашният другар на едната, поради който се постанова пътешестване до Европа, е гледано от към този момент 12 401 фенове и има 103 212 лв. доходи за десетте дни на екраните у нас.

На пето място е екшънът "Закрилникът 2 ", продължение на историята отпреди 4 години за героя на Дензъл Уошингтън - Робърт Маккол. Справянето с професионални убийци, от чиято ръка е починала близка другарка на героя, е гледано от към този момент 25 341 фенове и има 230 059 лв. доходи за трите седмици у нас.

Шести по ред е анимационният "Малки титани: В подготвеност! Филмът ". Пълнометражната историята на към този момент познатите герои от поредицата по Cartoon Network, е гледана от 30 570 фенове и има 223 292 лв. доходи за трите седмици у нас.

На седмо място е друга анимация - "Хотел Трансилвания 3: Чудовищна почивка ". Триизмерното пътешестване на познатите от първите два кино лентата герои в туристически круиз из Атлантическия океан е гледано от 147 871 фенове и има 1 313 464 лв. за двата месеца на екраните у нас.

Осма позиция е за екшъна "Мисията невъзможна: Разпад ". Шестият по ред филм за протичащото се с сътрудниците на Агенцията за невъзможни задачи в пресичането на нуклеарна опасност е гледан от 77 770 фенове и има 861 569 лв. доходи за към този момент три месеца у нас.

Девето място в класацията на най-гледаните филми е за втората премиера от предишния уикенд - анимацията "Плоуи: Сам не ще летиш! ". Исландско-белгийската история за дъждосвиреца Плоуи е гледана от 1 496 фенове и има 12 540 лв. за първите три дни у нас.

На десето място е мюзикълът "Мама мия: Отново дружно ", продължение на мюзикъла отпреди 10 години, база на който е световноизвестният театър. Сниманата в Хърватия и Англия приказност от цветове и тон, измежду които се развива и усилва една обич и се построяват нови другарства, е гледана от към този момент 67 961 фенове и има 611 510 лв. доходи за близо два месеца у нас.

Извън десетте най-гледани кино лентата е третата премиера от предишния уикенд - италианската комедия "Фамилната къща ", която е гледана от 163 души и има 1 155 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР