Историкът Георги Димов е водач на листата на "Атака" за

...
Историкът Георги Димов е водач на листата на "Атака" за
Коментари Харесай

Отявлен русофил води листата на Атака

Историкът Георги Димов е лидер на листата на "Атака " за европейските избори. Той е победител в политическото телевизионно риалити на партията. Димов е на 37 години и е кадър на придвижване "Русофили ". Той не скри, че е бил член и на партията на Татяна Дончев – "Движение 21 ", само че по въпроса за Русия се разминали с управлението й.

Лидерът на "Атака " Волен Сидеров го дефинира като ерудиран и добре насочен. "Димов е човек, който ще сложи главното искане на "Атака ". Ние желаеме предоговаряне на изискванията, с които България се причисли към Евросъюза, на регламента, с който България получава финанси. Това е допустимо, може да се направи. Ще имаме опция - един месец, да го обясняваме ясно ", разгласи Сидеров. Сред другите цели на "Атака " в Екологичен потенциал ще бъде анулацията на глобите към Русия. Лидерът на партията внесе в ЦИК документите за регистрация на листата.

След Димов в листата са Мариета Караджова - правист, а на трета позиция е Христо Спасов - икономист по обучение. Водачът Георги Димов акцентира, че ще се бори за усилването на българската стопанска система.

"Именно посредством това, че ние можем, посредством предоговаряне, посредством смяна на европейските регламенти, квоти, дотации в земеделието, квоти за произвеждане, еврофондове - това, което може да направи България мощна още веднъж – християнска, православна България, не България потънала в блатото на евролиберализма, в блатото на джендър-идеологията, в блатото на това, което ние следим - безшумно обезсърчение, в което страната умира ", съобщи трогателно Димов.

Волен Сидеров откри, че хората са изтощени от политиците и корупционните кавги и по тази причина той е решил да отстъпи настрана и да даде път на младите. Лидерът на атакистите прикани и другите партии да вземат образец от него.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР