Историите на излекуваните пациенти малко си приличат и много се

...
Историите на излекуваните пациенти малко си приличат и много се
Коментари Харесай

Искаш ли да чуеш моята история

Историите на излекуваните пациенти малко си наподобяват и доста се разграничават - по отчаянието, по силата да търсиш решение и в най-мрачните времена на живота си, по щастливата среща с надарен и предан доктор, по волята да влезеш в екип с него и да му довериш своето бъдеще, по паниката на околните, по неизвестността, разсеяна от светлината на познанието и силата на медицината, по усмихнатите лица на победилите заболяването медици и невероятното професионално задоволство след всеки избавен пациент, по обожанието в очите на болния.

Приличат си и необикновено другите истории на изгубените пациенти - с цялата неправда на случилото се, с всички старания, положени от лекарите, с цялата болежка от това, че медицината не е всесилна, с цялото прекарване от медиците още веднъж и още веднъж на измяната на тялото и душата на болния, на отхвърли му да се бори, на това, че целият опит, знания и мощ от време на време не са задоволителни, с цел да се избави един живот.

За четвърта поредна година " Капитал " и биофармацевтичната компания " АбВи " търсят магията в историите на хиляди пациенти, избавени от техните лекари, магията в силата на стотици лекари да избавят, да бъдат най-хубавите измежду най-хубавите, да преодолеят загубите, да раздават гения си непрекъснато и безусловно, магията в това да бъдат първи в своята област, магията да основат или продължат сполучлива школа в лекуването на нелечими болести.

В плановете, които получихме, има невероятни триумфи, доста насъбрано знание и прелестни истории за силата на нововъведенията в медицината, за това кой и по какъв начин оказва помощ на другите да бъдат здрави и да се предпазят от заболяването. За следващ път желаеме да ви срещнем с тях и с наслада да ви срещнем с достиженията на необикновено надарени и способни лекари, на борбени пациенти и иноватори, на измененията, които са създали в своята област. Ще се радваме да се запознаете с техните истории.
Реклама
Приятно четене,

Десислава Николова
Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Десислава Николова
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР