Исторически музей- Разлог с отличие за съхраняване и популяризиране на

...
Исторически музей- Разлог с отличие за съхраняване и популяризиране на
Коментари Харесай

 Пазител на наследството на България!  Исторически музей- Разлог с  престижно отличие !  Исторически музей- Разлог с  престижно отличие


Исторически музей- Разлог с отличие за запазване и разпространение на наследството на България, добър образец за партньорство сред просвета институция и община.
Христина Манова, шеф на Исторически музей - Разлог, получи плакет за принос в опазването, съхраняването и популяризирането на културно-историческото завещание на България.
Наградата, учредена за месец декември 2022 година от управителния съвет на Сдружение “Национална културна платформа ”, бе връчена в наличието на кмета на община Разлог инж. Гърменов и зам.кметът Колчева-Фарфарова,
В събота Геца Стефанова, основател и секретар на Сдружението, отличи с плакет Манова и нейния екип, които развиват сполучлива музейна политика и дружно с поддръжката на общинска администрация, способстват за развиването на културния образ на Община Разлог.
Сдружение “Национална културна платформа ” има за цел да насърчава активността на обществената администрация, публичните просветителни и културни институти, неправителствените организации и общности; читалища, научни центрове и жители при иницииране и осъществяване на културни събития в интерес на общността.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР