Истинско чудо стана с бременната Радина Кърджилова и мъжа й

...
Истинско чудо стана с бременната Радина Кърджилова и мъжа й
Коментари Харесай

Как Радина и Деян Донков преболедуваха Ковид със скоростта на светлината

Истинско знамение стана с бременната Радина Кърджилова и мъжа й Деян Донков. И двамата артисти в съвършен синхрон съумяха да се разболеят от Ковид-19, а след това – да се снабдят с негативни PCR-тестове съвсем със скоростта на светлината. Излекуването им стана като по часовник – единствено за 10 дни и тъкмо за раждането на втория им наследник, който е на път.

При законово открита карантина от най-малко 14 дни и хиляди случаи на пациенти, които влачат заболяването по цялостен месец, че и по-дълго, двете звезди на родното кино и спектакъл се оказаха изцяло здрави за негативно време. На 5 март от страницата на Радина се разчу, че „ и нас ни доближи подлият вирус ”. На 15-и актрисата към този момент се похвали: „ Нямам самообладание да споделя с Вас. Току-що ни се обадиха от ВМА, PSR-тестовете ни с Деян са негативни! ”. И боледуването, и оздравяването на актьорите наподобява толкоз тъкмо и комфортно ситуирано във времето, че човек стартира да се чуди от кое място е пристигнал този шанс. На бременната звезда, а както по-късно се оказа, и на мъжа й, бе открито заразяване с ковид тъкмо ден откакто завършиха свои авансово поети рекламни задължения. Бъдещата майка направи акция във компания, която търгува с облекла втора ръка, носени от известни хора – в тази ситуация от самата нея. После направи акция в столичен мол, а ден по-късно ненадейно легна болна с Ковид-19.

Докато заболяването я тормозеше, страницата й в Инстаграм, от която в последно време идват главната част от приходите в фамилията, набъбна до 50 хиляди почитатели. Болната не пропусна ден, без да покаже своя фотография в обществените мрежи, съпроводена с доклад по какъв начин върви боледуването й. Междувременно съумя да продаде облеклата си втора ръка и, малко откакто завърши с търговията, заяви, че двамата с Деян към този момент са здрави. Вярно, двойката не съумяха да бие върха на Доналд Тръмп, който разгласи, че е здрав единствено след 3 дни престой в болница. Но все пак негативните проби са същинско знамение за толкоз къс интервал от време и то при хора, лекувани в домашни условия.

Любопитно е, че оздравяването идва седмица преди плануваното раждане на втория наследник в фамилията. При състояние, че вирусът при Радина и Деян бе толкоз твърдоглав, колкото е при другите хора, евентуално боледуването им би съвпаднало с деня, избран за раждане, а това би осуетило всичките им проекти да дадат живот на бебето в болница в Пловдив. Но при двамата артисти Ковид-19 се оказа извънредно угодлив и си потегли в точния момент, с цел да не ги кара да пренареждат програмата си. „ Какъв шанс! ”, радват се симпатизанти на звездите. Според бъдещата майка, любовта на хората е помогнала за излекуването. Тя показа и на какво още е разчитала, с цел да се възвърне толкоз скоростно. „ Взимах антибиотик, два типа, тъй като първият не ми оказа помощ, инжекции за разреждане на кръвта, витамини и медикаменти за кашлица и температура. Много течности ”, изясни актрисата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР