Истински ужас удари руските проститутки, които се готвеха за слава

...
Истински ужас удари руските проститутки, които се готвеха за слава
Коментари Харесай

Ужас за проститутките на световното


Истински смут удари съветските проститутки, които се готвеха за популярност на международното състезание. Вместо „ ден година храни “ бардаците в страната ще бъдат затворени по разпореждане на полицията.



И до момента в който проститутките се виждат в знамение за Мондиал 2018, немският национал Лерой Сане очевидно преглътна изваждането си от състава. В инстаграм приятелката му Кандис Брук пусна много еротични фотоси на звездата от калифорнийски плаж. На тях Сане целува буйно съвсем голата си половинка и държи телефон в ръка – все едно желае да покаже неуважение към селекционера Йоаким Льов.

В немския тим сексът към международното състезание е безусловно неразрешен. „ Всеки знае какви са правата му и че е част от пъзела “, размаха пръст Льов.

Секс възбрана постановиха и в отбора на дебютанта Панама. „ За страдание до момента в който сме в Русия, любовта ни е неразрешена – оплака се бранителят Харолд Кумингс, който играе в американския „ Сан Хосе Ърткуейкс “. – С това започваха инструкциите, преди да ни изясняват за системата с видео съдии. “

В същото време в Русия разкриха, че Роналдо си има приятелка-фризьорка в Москва. Феномена от Бразилия бил забелязван прекомерно постоянно в нейния салон, макар че няма толкоз доста коса за прически. За разлика от своите сънародници на Мондиал 2018 Роналдо към този момент два пъти е международен първенец и секс забрани с съветски хубавици няма. Легендарният нападател ще има съществена роля при откриването на шампионата на стадион „ Лужники “ в четвъртък.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР