Истински словесен екшън се разигра в студиото на Нова телевизия.

...
Истински словесен екшън се разигра в студиото на Нова телевизия.
Коментари Харесай

ЖЕСТОК СКАНДАЛ: Мая Манолова вбеси Виктор Николаев, той я прати да си пие ракията с шеф Андре Токев

Истински вербален екшън се разигра в студиото на Нова телевизия. Там рано-рано с нова прическа и в жълто сако в ефир се появи Мая Манолова.

Първият въпрос подложен от водещия Виктор Николаев беше за жалбата, която Манолова внесе против зеления документ. Темата стана следващата, яхната от демагожката от Кюстендил в опита й да притегли някой и различен глас повече.

Вие с какво обучение сте, попита я водещият. " С юридическо ", отговори му тя, а той я сряза да не дава отзиви по въпроси, от които нищо не схваща.

Виктор Николаев търпеливо, само че безрезултатно, се опита да й изясни, че международни и български учени твърдо декларират, че съществуването на антитела не защищава от наново заразяване, както и от преместването на вируса.
свързани новини114078на 02.10.2019205903на 27.07.2020
" Ако вие и началник Токев изпиете еднообразно количество ракия и на двамата ли ще ви се отрази еднообразно? ", попита я шокиран Николаев, откакто Манолова по всякакъв начин отхвърли да одобри доводите му и държеше на своята позиция.

“Ще понижа октавата, с цел да си задам въпроса. Говорете си за бележките, аз се отхвърлям от диалога за коронавирус “, съумя някак да вземе думата Николаев, след което в действителност спря да задава въпроси на изпадналата в гняв Манолова.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР