Истински скандал в кулоарите на парламента между вицепремиерът и министър

...
Истински скандал в кулоарите на парламента между вицепремиерът и министър
Коментари Харесай

Чуколов към Каракачанов: За кое лъжа бе, Краси?

Истински скандал в коридорите на Народното събрание сред вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов и депутатът от партия “Атака ” - Десислав Чуколов. Повод за препирнята по сред им е продажбата на военни парцели с отпаднала нужда, само че на доста по-ниска от пазарната цена.
“Четири парцела, които показах, те са продадени единият седем пъти по-евтино, другият пет пъти по-евтино, другият четири пъти по-евтино, другият два пъти по-евтино. Имоти с доста декари на прелестни места. Това Каракачанов назовава неистини, това Каракачанов назовава клюки, хиперболизира, иронизира, решил е такава тактичност да предприеме, само че да не отговори на съответните въпроси”, съобщи Чуколов.

Последва бърза замяна на реплики, която намеси и още един народен представител от “Атака” - Павел Шопов.

Красимир Каракачанов: Лъжеш!

Десислав Чуколов: За кое неистина, бе Краси?

Красимир Каракачанов: Шопов и ти.

Десислав Чуколов: Чакай, бе, ела да си приказваме. Краси, ела да си приказваме!

Общо 16 са парцелите, продадени от Минисктерство на защитата откогато Каракачанов е министър. За всеки един от тях той даде подробна иформация. Обяви, че продажбата е била обявявана на уеб страницата на министерството и в два национални ежедневника 30 дни преди продажбата, след което търговете са били транспарантни и парцелите са били продадени на пазарна цена - който е дал най-вече пари на търговете, той е спечелил.

“Каквото и да кажеш на тези лица от " Атака " те си въртят като грамофонна плоча. Аз неслучайно споделих, че те подражават на своите кумири - Гьобелс и Сталин. И въртят една и съща неистина. Ама извинявайте, само че дадох информация - по мое време в Министерството на защитата са продавани не минимум парцели, доста пъти по-малко, в сравнение с за годините при другите министри”, съобщи Каракачанов в залата на съдружните сътрудници.

По думите му представителите на партия " Атака " в държавното управление постоянно са подкрепяли и са дали своят вот " за " па вруму ня зясудянеьтя ня Министерски съвет, където се утвърждават покупко-продажбите.

“С сходни клюки, повтаряйки една неистина като Гьобелс и Сталин хиляди пъти, да остане усещането в обществото, че тука има нещо гнило, че тука те са борците. Аз не съм ги чул нито тука, нито в Министерски съвет, нито когато бяха в нашата коалиция, те да възразят за нещо”, безапелационен беше вицепремиерът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР