Истински шок сред пътниците на трамвай номер 8 предизвика здрав

...
Истински шок сред пътниците на трамвай номер 8 предизвика здрав
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Софиянец качи два питбула без каишка и намордник в градския транспорт

Истински потрес измежду пасажерите на трамвай номер 8 провокира здрав юначага, откакто качи два питбула без каишка и намордник в мотрисата. Заедно с тях той имал за компания малко бебе, евентуално детето му.

Случката от през вчерашния ден провокирала същински боязън и суматоха в пасажерите на трамвая, пред които той обяснил умерено, че кучетата са възпитани и няма да атакуван в никакъв случай човек.

Хората обаче се възмутили, по какъв начин човек с бебе, може да си разреши такава постъпка. Ако животните станели нападателни, по какъв начин мъжагата ще остави бебето си, с цел да избавя хората от домашните си любимци, питат те.



Ето и наредбата, която касае превозването на животни в градския превоз:

Домашен любим, в случай че не основава заплаха от причиняване на контузия, увреждане и надлежно не съставлява опасност за останалите пасажери и не се слага на седалките на транспортното средство:

а) гратис - котка, куче или различен дребен бозайник, подложен в подобаваща кутия или клетка;

б) куче, записано според условията на Наредба за придобиване, владение и развъждане на животни - домашни любимци (кучета и котки) на територията на Столична община, при следните условия:

- с постоянен превозен документ за домашния любим - с карта за еднократно пътешестване за наземен транспорт/ еднократната превалидирана хартиена карта за наземен транспорт; карта за еднократно пътешестване за метро/ еднократната превалидирана хартиена карта за метро, издадена от оператор в каса на територията на метростанцията или билетен автомат на територията на метростанцията;

- притежателят да носи със себе си регистрационните документи на кучето;

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР