Истински ренесанс в любовта изживяват Мария Игнатова и Димитър Рачков,

...
Истински ренесанс в любовта изживяват Мария Игнатова и Димитър Рачков,
Коментари Харесай

Мария и Рачков по-влюбени от всякога

Истински подем в любовта изживяват Мария Игнатова и Димитър Рачков, видя HotArena. Близки до звездната двойка издават, че водещите на "Господари на ефира " се държат като влюбени младежи, а едногодишната им разлъка единствено спомогнала за разпалването на пристрастеността посред им.

Доказателство за възродената романтика в връзките на русокоската и комика са последните им общи фотоси от коледното празненство на продуцентската компания на Маги Халваджиян, от която и двамата са част към този момент дълги години.

Мария и Рачков за първи път от доста време не се притесняваха да показват непосредственост и с грейнали усмивки позираха за фотоси дружно със свои другари и сътрудници. Клюките, че двойката чака бебе, са разрушени на пух и прахуляк от стройната фигура на Мария, която сияе в прилепнала черна рокля с пайети по финален вик на модата. Актьорът го раздаде по-неглиже и се появи на купона по тениска, само че това не му попречи да стои гордо до елегантната си половинка.

"Не чакайте бебе в това семейство. И те като Стефан и Гала са си дали обещание от тук насетне да се радват единствено и само един на различен. И двамата имат наследници от предходните си връзки. Приоритет с изключение на работата им е да пътуват, да се забавляват и просто да бъдат щастливи дружно “, развърза езика си тяхна близка пред "България Днес ", поискала анонимност.

По традиция коледното празненство се състоя в дискотеката на Кремена Халваджиян, а с изключение на Митко и Мария на купона участваха Зуека, който също беше пристигнал с жена си, както и Алекс Раева, Ненчо Балабанов, Румен Угрински и Джуди Халваджиян.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР