Истински детектив за завърна в стрийминг платформата HBO Max и

...
Истински детектив за завърна в стрийминг платформата HBO Max и
Коментари Харесай

7 сериала, които да гледате, ако харесвате True Detective: Night Country

" Истински детектив " за завърна в стрийминг платформата HBO Max и напомни на почитателите истинския сезон от 2014, написан от Ник Пицолато и режисиран от Кари Фукунага, в който в основните функции са Матю Макконъхи и Уди Харелсън. 

В " Истински детектив: Тъмната страна " (True Detective: Night Country) в функциите на двойката детективи са Джоди Фостър (Лиз Данвърс) и Кали Райс (Еванджелин Наваро). Действието се развива в Аляска, а Лиз и Наваро се събират още веднъж след шест години, с цел да проверяват изгубването на шестима мъже от арктическата изследователска станция Цалал в Енис, чиито тела са открити замразени. Единствената диря е в татуировка, открита на челото на една от жертвите, която подхожда на графитите в изоставена постройка, а колкото повече разкрития вършат, толкоз по-заплетена става мистерията.

И в случай че сте тези, които чакат да излязат всички епизоди, преди да ги изгледат, ви предлагаме няколко други сериала – съвсем всички свързани с убийства и следствия.

Мистерия за ликвидиране в дребен град, в която детективът е съвсем толкоз разрушен, колкото и хората, които проверява. Смразяващ и някак убийствено действителен сериал, а Кейт Уинслет в ролята на Мер е изключителна.

Достъпен в HBO Max.

И още два сериала, единият е скандинавски...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР