Истинската връзка с един мъж ни подтиква да направим всичко

...
Истинската връзка с един мъж ни подтиква да направим всичко
Коментари Харесай

5 начина да спечелите отново любовта на един мъж

Истинската връзка с един мъж ни подтиква да създадем всичко допустимо, с цел да я запазим непокътната и здрава. Няма значение дали се срещате с даден мъж от доста години, или преди малко сте се срещнали. Изключително значимо е да полагате непрекъснати старания и да му дадете да разбере, че той значи света за вас. Противно на общоприетото разбиране, мъжете също обичат да бъдат глезени и подсъзнателно чакат това от индивида до тях.

Понякога обаче, несъзнателно се оказваме хванати в клопката на рутината и одобряваме връзката за даденост. Така незабелязано лека-полека любовта изчезва някъде. Не е обаче наложително безусловно да става по този начин. Може към момента да се обичате, само че да сте оставили на назад във времето тези усеща. Затова е време да ги разсъните.

Ето нашия мини справочник, с цел да задържите спечелите още веднъж любовта на един мъж и отново да се превърнете в неразделна двойка.

Флиртувайте с него

Спомняте ли си първите няколко седмици от връзката ви? Вероятно са били изпълнени с смешки, закачки и сантиментални флиртове, които постоянно подлудяват един мъж. Защо и в този момент да не е по този начин, без значение, че може да сте дружно от години? Никога не пропускайте опция да флиртувате с колегата си и да извършите връзката си по-вълшебна от приказка. Независимо дали сте във етапа на медения месец, или сте я минали, направете дните си изпълнени със закачки и кокетни въпроси.

 един мъж 5 метода да спечелите още веднъж любовта на един мъж

Сложете си кулинарната престилка

Тук приказваме безусловно. Готвенето е изкуство и акт на обич. То е и един от най-хубавите способи да покажете какво чувствате към колегата си. Не е инцидентна приказката, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Пригответе обичаното му ядене, с цел да го изненадате и да му дадете да разбере, че доста държите на него. Не се тормозете, в случай че сте начинаеща в кухнята. Не е належащо да приготвяте съвършено ядене, с цел да накарате един мъж да се усеща обожаван. Просто пробвайте да приготвите обичаната му храна и той ще ви обикне още повече за напъните, които сте положили за него.

Водете ангажиращи диалози

Чувството е прелестно да водите задушевни диалози с един мъж, изключително в случай че това е обичаният ви човек. Включвайте се в дълбоки, смислени диалози с колегата си, с цел да го накарате да осъзнае, че имате доста съществено отношение към него. Също по този начин, в случай че връзките ви са едвам в ранен стадий, разпитвайте колегата си за неговото семейство и другари, с цел да извършите връзката по-интимна и смислена.

Бъдете подготвени да кажете „ да “

Без обвързване с един мъж няма сериозна връзка. Ако вашият сътрудник ви даде да разберете, че е заинтригуван да прекара остатъка от живота си с вас, а вие също сте влюбени до уши в него, не се тормозете да се обвържете. Здравата, обвързваща връзка ви оказва помощ да станете по-стабилни и да се развивате в живота. Покажете равнището си на ангажираност, като сте подготвени за дълготрайна връзка с един мъж.

 5 метода да спечелите още веднъж любовта на един мъж 5 метода да спечелите още веднъж любовта на един мъж

Уважавайте го

От единствено себе си се схваща, че „ уважението е значима добродетел за една любяща връзка “.  Когато приказваме за почитание, имаме поради, че би трябвало да отдавате огромно значение на колегата си в сърцето си и да бъдете учтиви с него. Ако има различия, бъдете учтиви и избягвайте да говорите отрицателно за половинката си пред другите. Дори и в най-силните връзки такива рано или късно се случват и това е напълно естествено и обикновено, тъй че не се тревожете. Какъвто и да е мотивът за кавгата обаче, помнете, че сред двамата би трябвало да има взаимно почитание, с цел да може една връзка да просъществува в дълготраен проект и да водят благополучен взаимен живот.

Това са единствено част от методите да спечелите любовта на един мъж, само че е значимо също по този начин напъните да са двупосочни. Само по този начин двамата в действителност имате бъдеще дружно.

 5 метода да спечелите още веднъж любовта на един мъж 5 метода да спечелите още веднъж любовта на един мъж

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР