Истинската история за изчезналият 9-годишен Уолтър и филмът Размяната.През 2008

...
Истинската история за изчезналият 9-годишен Уолтър и филмът Размяната.През 2008
Коментари Харесай

Истинската история за изчезналият 9-годишен Уолтър и филмът Размяната

Истинската история за изчезналият 9-годишен Уолтър и филмът Размяната.През 2008 година излезе филмът „ Размяната “ (Changeling), с присъединяване на Анджелина Джоли (Angelina Jolie). Според сюжета, когато изчезва детето на основната героиня, тя се обръща към полицията.Но, детето не е открито незабавно. Малко по-късно, момчето е намерено, само че майката декларира, че това не е нейният наследник, макар, че самото то упорства за противоположното. В резултат на това, майката съвсем попада в психиатрична болница (HiddenTruth.site).Малко хора знаят, че този филм се основава на действителни събития, случили се през 1928 година.Кристин Колинс и нейният 9-годишен наследник Уолтър живеят в Лос Анджелис, Калифорния. Кристин отглежда сама сина си, защото брачният партньор й е в пандиза за закононарушения, за които не знае нищо. На 10 март 1928 година, Кристин дава на сина си 10 цента за кино. Но, Уолтър не се връща вкъщи от киното.

 Кадър от кино лентата “Размяната ”
Кадър от кино лентата “Размяната ” Първоначално, полицията даже не желала да вземе изказване от майката за загубата й. А, когато взели такова, съвсем никой не почнал да търси детето. Когато широката общественост схваща за този случай, хората се обединили към Кристин и започнали да изискват от полицията да свърши работата си.
Своя ефект оказало и случилото се преди три месеца извънредно ликвидиране на 12-годишния Марион Паркър, похитен и разчленен от психопата Уилям Хикман.Когато полицията почнала да интервюира очевидци за Уолтър, всички следи довели до задънена улица. Бащата на момчето бил уверен, че детето е отвлечено, с цел да се отмъсти за неговите злодеяния. Минувачи видели момчето на бензиностанция и на задната седалка на кола.

 Уолтър Колинс
Уолтър Колинс След 5 месеца, в Илинойс, полицията открива момче, което се е разпознало като изчезналия Уолтър Колинс. Кристин платила 70 $, с цел да заведат детето в Лос Анджелис, само че когато го видяла, тя незабавно декларирала, че това не е нейният наследник.Полицията обаче била уверена, че майката лъже. Вече се готвели да разгласят случая за решен и да го затварят, с цел да се успокои обществеността. Полицаите, и изключително капитан Дж. Дж. Джонс, почнали да убеждават майката, че момчето просто е претърпяло много трудности и, че вкъщи той още веднъж ще стане „ нейният Уолтър “.През следващите три седмици, Кристин непрестанно се опитвала да привикне към идеята, че това е нейният наследник. Но, сърцето й казвало противоположното. Най-накрая, тя получила стоматологичния списък на сина си. Потърсила поддръжката на познатите си и още веднъж отишла в полицията, с цел да им потвърди, че вкъщи й е “фалшивия Уолтър ”.Този път, капитан Дж. Дж. Джонс споделил на Кристин същинска „ тирада на срама “:„ Какво се пробвате да извършите? Да ни изкарате всички простаци? Или може би се пробвате да се измъкнете от майчиния си дълг и желаете да предадете сина си на страната? Вие сте най-жестоката жена, която в миналото съм познавала! “

 Фалшивият Уолтър с Кристин Колинс
Фалшивият Уолтър с Кристин Колинс Но, даже и след това, Кристин упорствала, че момчето не е Уолтър. След този случай, полицията принуждава Кристин да отиде в психиатрична болница в Лос Анджелис, за да се ревизира психологичното й положение.Докато Кристин била в болничното заведение, в капитан Джоунс се прокраднали подозрения. Той решил персонално да разпита Уолтър. В хода на диалога, момчето най-сетне споделило, че името му не е Уолтър, а Артър Хътчинс, че е на 12 години и е от Айова.След смъртта на майка си, Артър живеел със злата си мащеха и татко тиранин. Той избягал от дома си и пропътувал половината страна на стоп. Оцелявал от милостиня и случайни доходи.Четете още: Истинската история за изчезналите пазачи на Ейлийн Мор и филмът „ Изчезването “ (видео)По време на престоя си в Илинойс, Артър чул някой да споделя за него, че наподобява на „ изчезналото момче Уолтър, за което пишели вестниците “. Тогава Артър си показал, че ако се назовава Уолтър, ще бъде отведен в Холивуд. Той отишъл в полицията и споделил, че той е изчезналият Уолтър Колинс.Кристин Колинс е освободена от психиатричната болница. Тя неотложно подава тъжба срещу полицията и персонално против капитан Джоунс, за насилствения престой в клиниката.Междувременно, в покрайнините на Лос Анджелис се случвали ужасни неща.Така наречената плантация за пилета – Wineville Chicken Coop, била благосъстоятелност на Гордън Стюарт Норкот. Джеси Кларк пристигнала от Канада, с цел да посети брат си Санфорд Кларк, който живеел във фермата с Норкот.

 4 - Истинската история за изчезналият 9-годишен Уолтър и филмът Размяната (видео)
Санфорд казал на Джеси, че се опасява за живота си, тъй като Норкот го биел и изнасилвал. Казал още, че в плевнята на фермата живеели четири отвлечени момчета, които Норкот също е изнасилвал и по-късно е умъртвил.Шокираната Джеси Кларк написала писмо до полицията, след което Норкот бил задържан. Оказало се, че сред 1926 година и 1928 година, Норкот отвлякъл и умъртвил четири момчета в Лос Анджелис. Принудил майка си и 15-годишния Санфорд да му оказват помощ в убийствата и при заличаване на телата. Едно от момчетата било мексиканче. Норкот обезглавил тялото му и го оставил на пътя. Другите три тела се опитал да унищожи с негасена вар, а след това погребал останките.Норкот посочил местата, където бил погребал телата на момчетата, само че полицията не намерила цели тела, единствено няколко кости. Затова остава неразбираемо, дали 9-годишният Уолтър Колинс е измежду убитите. Капитан Джоунс бил сигурен, че Норкот е убил Уолтър и е споделил на Кристин Колинс за това. Но Кристин не можела да повярва.Според Санфорд Кларк, преди да бъдат убити трите момчета са държани в хамбара на фермата. Две от тях били братята Луис и Нелсън Уинслоу, отвлечени на 26 май 1928 година, а третото на външен тип приличало на Уолтър Колинс. Самият Норкот обаче, изрично отрекъл да е взел участие в отвличането и убийството на Уолтър.

 Арестът на Гордън Норкот
Арестът на Гордън Норкот Гордън Норкот е наказан на гибел. Майка му, за съучастничество, получи доживотна присъда. Когато е задържана, майката на Норкот признава убийството на Уолтър Колинс, само че след това отхвърля това по всевъзможен метод. Точният брой на убитите от Норкот деца е неизвестен. Според полицията, той може да е взел участие в гибелта на повече от 20 момчета.Малко преди екзекуцията си, Норкот изпратил депеша до Кристин Колинс, като показал, че той е излъгал, когато отрекъл присъединяване си в изгубването и убийството на сина й Уолтър. Той написа:„ Ако дойдеш при мен, ще ти кажа истината. “Кристин отишла при Норкот няколко часа преди изтезанието, само че той споделил единствено: “Не знам нищо за това и съм почтен! ”Нееднозначните отговори на Норкот принудили Кристин Колинс да повярва, че синът й може да е жив – похитен, в друго семейство, под друго име, само че към момента жив. И тя продължавала да го търси.Мисълта, че едно от отвлечените момчета е съумяло да избяга от хамбара на ужасите във фермата на Норкот, я поддържала до края на живота й.И до ден сегашен, не се знае сигурно, тъкмо какво се е случило с 9-годишния Уолтър Колинс …
https://www.youtube.com/watch?v=57_t2BFZaK8
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР