Истинска сензация в социалните мрежи стана скандалът между Илиян, Гого

...
Истинска сензация в социалните мрежи стана скандалът между Илиян, Гого
Коментари Харесай

Пълно разочарование: Когато Гого не може да сготви боба като майка ти

Истинска сензация в обществените мрежи стана абсурдът сред Илиян, Гого и Алекса в „ Игри на волята “. Макар разногласията в племето на Супергероите да са всекидневие, този напряко счупи върховете. По няколко аргументи: първо – мотивът за абсурда беше храна , което единствено по себе си го прави задоволително противен . И второ – участниците в него се оказаха изключително занимателни .

Накратко, абсурдът стартира, откакто Гого се захвана да подготви вечеря за племето си, което на този стадий обитава Стопанството – т.е. имат храна, въпреки и не изключително разнообразна , само че тя би трябвало да се създаде и да се подготви. Илиян обаче непрестанно даваше ум на Гого за това по какъв начин тъкмо да нареже надениците в боба , което вбеси Алекса и като че ли подразни и самия Гого .

Има ли някой номера на майката на Илиян да я питаме по какъв начин яде боба и лещата да можем да му сготвим “, запита ядосаният Алекса . Въпрос, който дълго време ще е шлагер в обществените мрежи . Последва скандал, в който сърбинът забрани на модела да влиза в кухнята и се възмути от претенциите му към храната . Илиян от своя страна остана безгласен , само че увери, че ще прави каквото откри за добре. И даже заяво, че Алекса, че предходната вечер си е скрил самун , с цел да има повече за него и го упрекна, че „ виновен негонен бяга “.



Коментарите за случая във са разнопосочни. Докато едни се афишират против дребнавостта на Илиян , други не скриват омразата си към сърбина . Разбира се, има и злобари , които никого не харесват „ Не одобрявам Илиян, само че Алекса е доста по-противен! “, а трети употребяват случая с цел да споделят мнението си за Касим : „ От тоя Касим нищо не става, сякаш доста разбирал от пъзели, пък седи и гледа като теле у железница “. Трети пък обръщат внимание на един основен миг: „ Най-ми хареса спокойствието на Гого , с което гледаше Илиян и настойчиво точеше ножовете “.

Гого е персонаж, за който може да се написа доста. Но на този стадий ще кажем единствено, че той впечатлява със забележителното си успокоение , невероятната си мощ и сръчност и страхотните си умения . В съответния скандал впечатли и със спокойствието си. Или може би беше сърдит и в действителност по този начин наподобява Гого като се вбеси? Споделете вашето мнение в мненията.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР