Горещо време в Любляна посрещна националния ни отбор по футбол,

...
Горещо време в Любляна посрещна националния ни отбор по футбол,
Коментари Харесай

Илиан Илиев пред БНТ: Важното е да изградим наш стил и да играем модерен футбол

Горещо време в Любляна посрещна националния ни тим по футбол, който в петък организира формалната си подготовка преди контролата със Словения в събота. Двубоят ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 1 и Българска национална телевизия 3. Към отбора се причисли бранителят Валентин Антов, като е доста евентуално той да откри място в стартовия състав.

„ Словения има построен жанр на игра. Играят пряк футбол, имат трима-четирима играчи на международно равнище, струващи доста пари. Трябва да бъдем извънредно дисциплинирани и виновни в отбранителен проект, тъй като в случай че им оставим пространства, те към този момент демонстрираха в дуела против Португалия и в квалификациите, че имат опция да основават неприятности за съперника “, разяснява пред Българска национална телевизия Илиев.

„ Важното е да изградим наш личен жанр, да играем съвременен футбол. Да успеем да си демонстрираме гения в офанзива, където имаме огромни запаси “, добави Илиев.

Тимът ни е в серия от 5 поредни дуела без проваляне.

Гледайте другарската среща Словения - България онлайн от 15:30 ч. по Българска национална телевизия 1 и по Българска национална телевизия 3!



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР