Истинска селска драма по баджанашка линия се разиграва между обитателя

...
Истинска селска драма по баджанашка линия се разиграва между обитателя
Коментари Харесай

Баджанашките драми на Румен Радев и Георги Свиленски спъват работата на БСП в КСНС

Истинска селска драма по " баджанашка " линия се разиграва сред жителя на президентството Румен Радев и Българска социалистическа партия.

Сегашният ръководител на парламентарната група на социалистите Георги Свиленски изрично отхвърля да се появява тук-там, където може даже единствено да се засече с жителя на президентството Румен Радев, камо ли да заседава дружно с него в една зала.

Това научи ПИК от чудесно осведомени източници от " Позитано " 20, както за следващ път бе забелязано и от нашите кореспонденти след вчерашното съвещание на КСНС при президента.

На него вместо шефа на парламентарната група на столетницата Георги Свиленски, се появи заместникът му Атанас Зафиров, който съвмести тази своя функционалност и с функционалността на ръководител на парламентарната Комисия по защита.
свързани новини148281на 12.02.202211505на 07.02.2022
Причината Свиленски да бяга от Радев като демон от тамян е от сферата на " откровено и персонално ". Сегашният държавен глава е женен за някогашната брачна половинка на социалиста - Десислава Радева, която има наследник от него.

Не е ясно дали Свиленски не е прежалил палавата Деса или тя го е напуснала и е заложила на Радев като по-перспективен, накърнявайки мъжкото му себелюбие, само че днешният любим на Корнелия Нинова изрично отхвърля да се подвизава под един покрив с Румен Радев.

Червените се възмущават, че партията им не може да взе участие пълноценно в работата на КСНС да вземем за пример, тъй като Свиленски отхвърля да върви на съвещанията поради Радев. Като началник на парламентарната им група обаче той е задължен да прави това, а не да провожда заместниците си, възмущават се социалистите.
свързани новини207131на 24.11.2021
" Щом не желае да вижда Радев, за какво се е съгласил да стане началник на парламентарната група? Той доста добре знае какви са отговорностите му като подобен и едно от тях е да взе участие в съвещанията на КСНС, защото водачът Корнелия Нинова е вицепремиер и министър. Какви са тия креватни циркове, които разиграва?! ", беснеят алените.

Социалистите са изнервени и заради обстоятелството, че непрестанно изпадат в извънредно деликатни обстановки поради брачните несгоди на Свиленски. Така се случило и когато преди парламентарните избори на 14 ноември алените си представяли претендентите за депутати по региони, а на едно от представянията участвали и подкрепените с триста зора от " Позитано " 20 Румен Радев и Илияна Йотова в борбата им за втори мандат.

При появяването на двамата в залата Корнелия Нинова, която също не питае топли усеща към Радев, незабавно слязла от сцената. Свиленски обаче подхванал по-радикални ограничения и напряко си бил камшика от представянето.

Депутатът от столетницата изчезна от полезрението още в деня, когато кандидатурата на Румен Радев за президент бе издигната за пръв път през 2016 година След разкритията на ПИК, че той съжителства с пиарката на Военновъздушни сили, на които бе отпред, Десислава Генчева, в коридорите на Народното събрание незабавно се разчу, че тя е някогашна брачна половинка на депутата от Българска социалистическа партия Георги Свиленски. Той обаче към този момент беше липсващ от постройката на Народното събрание и настойчиво не отговаряше на позвънявания и не се появи дни наред.

А в този момент се оказа, че с изключение на удари по имиджа на днешния си брачен партньор и президент Румен Радев, Деса удря и по директната работа на Българска социалистическа партия поради ощетеното мъжко самочувствие на Свиленски, което вбесява социалистите.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР