Истината за репортажа по нова телевизия на 29/06/2019 относно фирма

...
Истината за репортажа по нова телевизия на 29/06/2019 относно фирма
Коментари Харесай

ИСТИНАТА за манипулативния репортаж по НОВА ТВ относно Детектор на лъжата

Истината за репортажа по нова телевизия на 29/06/2019 по отношение на компания ДЕТЕКТ БГ и Виктор Дончев

Тази неделя 29/06/2019г, по Народоосвободителна въстаническа армия ТВ бе излъчен репортаж аранжиран от репортерката Тина Ивайлова с същинско име Стоименка и подпомагане на компания директен съперник на ДЕТЕКТ БГ ЕООД - " ЦЕНТЪР ЗА ПСИХОФИЗИОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ – ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА " ЕООД целящ да злепостави и урони безупречния авторитет на Виктор Дончев и компанията му.

Стоименка, както тя се показва подписвайки документ за единодушие да се подложи на полиграф със своята скрита камера с една единствена користна цел - да злепостави по всевъзможен метод компания ДЕТЕКТ БГ ЕООД и нейния притежател Виктор Дончев, се свърза с компанията ни с лъжливата концепция да извърши репортаж по отношение на корупцията в сферата с детектор на лъжата. Без да изслушва, държейки се жестоко и безсрамно, тя съумя да събере нищожни фрагменти злепоставящи ДЕТЕКТ БГ ЕООД. Съвсем скоро очаквайте цялостния аудио и видео запис (НЕМАНИПУЛИРАН) от изявлението с Тина Ивайлова.

Нека се върнем малко по-назад във времето. Всичко стартира през далечната 2015 година, когато Виктор Дончев основава сдружението ДЕТЕКТ БГ за предлагането на услуги с детектор на лъжата. Тъй-като пазарът на тези услуги към момента не е добре развъртян, както и такава услуга в частния бранш не е добре разпространявана, той бързо съумява да разшири бизнеса си като сполучливо работи както с корпоративни клиенти по този начин и с частни. През интервала от 2015 година до 2019 Виктор има сполучливо позволени над 1000 случая на обири, злоупотреби, изневери и други. Фирма ДЕТЕКТ БГ ЕООД сполучливо си партнира с Министерство на вътрешните работи по стотици случаи, като е подкрепила разкриването на голям брой престъпни действия.

Тъй-като пазарът на услуги с " детектор на лъжата " е стеснен, битката на компаниите в сектора се ускорява неведнъж откакто Виктор Дончев и компанията му превземат над 60% от клиентелата на тези услуги. Много скоро Евгени Николаев Матеев дружно с Ваня Колева - негова служителка стартират открита нелоялна конкуренция против Виктор Дончев и компанията му. След непрекъснат напън, съумяват да принудят Виктор Дончев да смени името на активността си като настояват, че те са ЕДИНСТВЕНИЯ в българия " ЦЕНТЪР " каквото и да значи това. Евгени Матеев и гилдията му стартират всеобща акция в интернет пространството пишейки отрицателни мнения против бизнеса на Виктор Дончев.

През целия този интервал, Виктор Дончев сполучливо уголемява своя бизнес макар всички клюки и закани, които получава по собствен адрес и този на компания ДЕТЕКТ БГ ЕООД.

Истината за детектора на лъжата

Коментарите, които можем да създадем все още по отношение на манипулативния репортаж (скрита реклама на съперниците на ДЕТЕКТ БГ ЕООД) са следните:

Може ли детектор на лъжата да се употребява за основаване на подправено оправдание?

Въпрос риторично заложен от репортерката. Може, когато Вие самичък сте си гарант на теста. Когато даден клиент дойде при нас, и самият той е гарант както и подлагащ се на теста, ние задаваме въпроса, който той поръчва да му бъде заложен. Ние няма по какъв начин да откажем на клиент да му бъде заложен въпроса, както и няма по какъв начин да знаем кой и защо го изпраща. В случая той е лицето гарант. Той взема решение какво да му бъде заложено като въпрос. Отбелязвам, че крайното мнение по този начин и не беше оспорено, което значи, че ние сме потвърдили ИСТИНАТА.

Скрита камера разкри по какъв начин притежател на полиграф дава отговори по избор на клиенти.

Да, по избор на клиента е тъй като клиента се явява гарант. Това е безусловно обикновено, тъй като нямаме друго лице, което да се яви като гарант и да посочи настояванията си.

Така погрешна брачна половинка се снабдява с документ, че е издържала теста.

Невярната брачна половинка, в тази ситуация Тина Ивайлова се снабди с документ, че не е изневерявала на брачна половинка си от " Вчера до през днешния ден " който резултат на процедура не оспорва. А дали този документ ще и послужи, ние не знаем. Зададохме и въпроса подобен, какъвто тя като гарант искаше.

Това се случва единствено против сделка и 250 лв..

Да, това е цената за експресна поръчка на тест с полиграф, разказан в уеб страницата ни. Първоначално оповестената цена от 180лв е за общоприет тест, при който резултат се получава след 2 дни.

Мъжът, който злоупотребява с детектора на лъжата, се показва също за детектив, ирисолог, даже маг.

Виктор Дончев в никакъв случай не се е представял за " МАГ " както и детективската активност и тази на психофизиолог в тази ситуация са мощно свързани между тях.

Според специалисти той е типичен лъжец, който си играе с човешки ориси.

В случая под " специалисти " се засяга директни съперници.

„ От 2016 година, от когато съществува бизнесът му, се е случвало доста клиенти или изследвани лица да се оплакват от това, че е фалшифицирал резултати против възнаграждение ”, сподели Ваня Колева от Център за психофизиологични проучвания.

Ваня Колева е чиновник във компания - директен съперник на ДЕТЕКТ БГ ЕООД > " ЦЕНТЪР ЗА ПСИХОФИЗИОЛОГИЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ – ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА " ЕООД. Твърденията и са безпочвени, и в случай че такива недоволства имаше, тя щеше да бъде доста по-конкретна. За сметка на това обаче, ние съхраняваме резултат, публикуван от нейната компания, който след обстойна провека се ДОКАЗА, че е с неверно мнение (но за това, малко по-късно).

„ В същото време предлага услуги и като маг, който скапва вълшебства ”, разяснява Марин Маринов - ръководител на Сдружението на частните детективи.

Защо никой не прецизира къде Виктор Дончев се е представял за МАГ? Или може би просто това са измислени думи хвърлени напразно.

Сигнали за това, че лъжец прави подправен детектор на лъжата и други несъобразени със закона детективски действия получихме и ние.

Народоосвободителна въстаническа армия ТВ получава сигнал от лицето НАДЯ КРОКЕВА, против която персонално Виктор Дончев досега е подал 3 сигнала за тормоз, води се следствие тъкмо против нея по отношение на кражба от персоналния му автомобил, разпокъсване на кабели и вреди по входната врата на жилището му както и 50 страници закани и клюки във тип на СМС известия против него персонално, сътрудниците му и брачната половинка му.

А скритата камера е от кабинета на Виктор Дончев, притежател на компания за полиграфски услуги.

По мотив скритата камера, и фотосите на Витали (асистент на Виктор Дончев) който по смисъла на закона не се води обществена персона и е сниман без негово позволение и единодушие, ще се води дело.

„ В случая той беше показал на нашия адрес, че се обитава негов офис ”, сподели още Ваня Колева.

Ваня Колева засяга адрес в гугъл мапс, който няма по какъв начин умишлено да бъде манипулиран от Виктор Дончев както и от негов служител/партноьр тъй-като адресите на бизнесите в гугъл се верифицират чрез пощенски плик с код изпратен от самите GOOGLE.

„ Специално за това лице имаме към този момент няколко пъти сигнали ”, споделя Марин Маринов.

Защо никой не посочи сигналите? Защо нищо не конкретизираха друго, с изключение на жалките измислици на момичето със прикрито лице - Надя Крокева?

Решаваме да проверим дали сигналите против Виктор Дончев са основателни.

Решавате, или е допустимо да Ви е платено от заинтригувани лица във връзка със случката от Ф-К Черно Море да злепоставите компанията ни, откакто оневинихме футболистите им?

Търсим полиграфиста и се разбираме да се явим на детектор на лъжата. И отиваме. Историята е скалъпена. Жена желае да потвърди на приятеля си, от който има дете, че не му изневерява. В кабинета на Дончев, не откриваме него, а различен мъж. Представя се с името Виталий. Казва също, че е психолог. По-голяма част от нещата, които би трябвало да се случат, не се случват по време на нашето полиграфско проучване

Кой посочи какво трябваше да се случи?, Кой взема решение какво би трябвало да се случи? Виталий не е твърдял, че е психолог.

Екипът на NOVA изпрати питане до съветската Агенция, в която Виктор Дончев твърди, че е приключил курса си за полиграф. Отговор дали е по този начин все нямаме, само че имаме уверението на съветски специалисти в Министерство на вътрешните работи, че въпросната организация няма положително име в Русия и отзивите за не я са неприятни.

Защо не уточнихте кои са тези " специалисти "? На каква основа те са осведомени с дадената школа. Липсата на отговор задоволително съображение ли е да намеквате на феновете, че дипломата е " МЕНТЕ "?

Много скоро очаквайте продължение на нашите отговори, на следствие, в търсенето на истината за това кой поръча репортажа на нова.

Фирма ДЕТЕКТ БГ ЕООД обществено декларира, че ще отдели всички налични и заработени в близкото шестмесечие средства за рекламна акция във facebook, youtube и google за одобряване на истината по отношение на въпросния манипулативен репортаж, откриване на поръчителите и причинителите му.

Очаквайте продължение...
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР