Истерията около поредната вълна на Covid-19, подклаждана от някакви математически

...
Истерията около поредната вълна на Covid-19, подклаждана от някакви математически
Коментари Харесай

Омикрон сваля маските

Истерията към следващата вълна на Covid-19, подклаждана от някакви математически модели, всезнаещи общопрактикуващи лекари на хонорар към СЗО и мракобесна медийна агитация, се разгаря от ден на ден и повече. Във Франция тя докара до основаването на специфичен закон за укрепване на инструментите за ръководство на здравната рецесия . С него де факто се вкарва наложителна имунизация, макар че в този нормативен акт на никое място не написа сходно нещо. А френският президент Макрон разгласи в изявление, че в действителност желае да извади душата на неимунизираните. И даде обещание: " Ще продължим да го вършим до последно, това е тактиката! "

Това се случва в Петата република, която е образец за отбраната на необятни персонални свободи. И под персоналната закрила на индивида, който желае да бъде и водач на Обединена Европа.

Тежко й на европейската общественост, щом кандидат-водачът й е подготвен да прати свободите на 5 милиона от сънародниците си на боклука! Толкова са тези, чиито души той ще продължи да вади, до момента в който не се имунизират: 5 милиона от общо 65 милиона население на Петата република...

Какво ли щеше да му мине през акъла на Макрон поради вълната Омикрон в България, където имунизираните са към 20 на 100 от 6.5 млн. население? Спецзакон за наложителна имунизация? Изолирането им като Ноле Джокович? Или най-обикновена кастрация?

Продължаващата нервност към Омикрон обаче смъква маските, с цел да забележим истината. Прави ще се окажат всички тези епидемиолози, вирусолози и прочие специалисти, които отстояват позицията си, че когато цялото население на Земята прекара, тогава ще се сдобием с мечтания групов имунитет. Петата вълна на Covid потвърждава тезата им - сега всички отличници по имунизация, отпред с Франция, Германия, Нидерландия, Норвегия, Англия и Израел са пламнали. Напук на обстоятелството, че са най-ревностните адепти на имунизациите.

Очевидно е, че имунизацията защищава ненапълно, само че не е гаранция против заразяване. Също толкоз очеваден стана и фактът, че както имунизираните, по този начин и неимунизираните са преносители на болестта. Откъде накъде тогава правата и свободите на едните ще бъдат ограничавани за сметка на " зелено " сертифицираните?

Аз самият съм преболедувал, по-късно съм имунизиран и имам вяра в науката. Но няма мощ на света, която да ме спре да си задавам въпроси, да претеглям на везните протичащото се, в това число за изгодите или вредите от незнайната субстанция, която са вкарали в кръвта ми! Един въпрос, да вземем за пример, непрестанно ме гложди: " Въз основа на какви разбори Еврокомисията реши да постави период от 9 месеца на зеления документ за пътешестване, до момента в който документите за бустерна доза остават безсрочни? "

На фона на ставащото във Франция и останалите имунизационни отличници в света, нашенският скепсис взе да става приветлив. Народ, който е измислил поговорката " Де го чукаш, де се пука ", може и да си има своите недостатъци, само че е жив, въпреки и сгънат до 6.5 милиона, от които единствено 20% имунизирани.

Между другото, по отношение на поговорката, производителят на имунизацията Pfizer е прочут и с това, че е изобретил лекът за еректилна дисфункция " Виагра ". Съвсем инцидентно - просто се опитвали да измайсторят лекарство за високо кръвно налягане и ангина пекторис (симптом на исхемичната болест на сърцето). 

Така че, знае ли човек...
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР