Испанският специалист Тони Надал, чичо и бивш треньор на 22-кратния

...
Испанският специалист Тони Надал, чичо и бивш треньор на 22-кратния
Коментари Харесай

Чичото на Надал: Рафаел не мисли за пенсия

Испанският експерт Тони Надал, чичо и някогашен треньор на 22-кратния победител в шампионати от Големия шлем Рафаел Надал, приказва за бъдещето на племенника си. Според Тони Надал Рафа не обмисля неотдавнашен завършек на кариерата си, макар възрастта си.

" Аз не съм разговарял с него за допустимо отдръпване. Според мен сега той напълно не обмисля съществено вероятността да излезе в пенсия. В момента на Рафа ще му е доста мъчно против Новак Джокович, тъй като сърбинът наподобява по-свеж.

Надявам се, че Рафа има шансове на " Ролан Гарос ", тъй като това е неговият шампионат. Ще забележим след шампионата в Париж какво ще стане. В края на краищата той и Джокович имат тежко съревнование. И двамата са велики първенци.

Сега сред тях даже не става въпрос за спечелването на този или различен шампионат, а за продължение на битката. За Рафа тенисът е обичано занятие и той е привикнал да не почива. Ще се опита да завоюва всяка допустима купа и трофей. Той знае, че кариерата му е невероятна и е подготвен за едно последно изпитание ", разяснява чичо Тони пред ЕФЕ.
 Борис Бекер за Надал: Дните му в тениса са преброени
Борис Бекер за Надал: Дните му в тениса са преброени

" Загубата от Макдоналд е първата стъпка към отказването му "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР