Испанският оперен певец Пласидо Доминго се бори с коронавируса в

...
Испанският оперен певец Пласидо Доминго се бори с коронавируса в
Коментари Харесай

Пласидо Доминго лекува COVID-19 в болница в Акапулко

Испанският оперен артист Пласидо Доминго се бори с ковид в болница в известния мексикански курорт Акапулко, две седмици откакто за пръв път сподели признаци на COVID-19, оповестява английският в. „ Мирър “.

79-годишният Доминго обяви в обява във Facebook предходната неделя, че има ковид и е в самоизолация. Твърди се, че той е показал коронавирусни признаци два дни след полет за Мексико на 13 март.

Говорител на оперния тенор съобщи, че певецът-ветеран е " постоянен ", откакто стана ясно, че се лекува в частна болница в Акапулко. Той има първокласна вила в тихоокеанския курорт. Мексиканските медии оповестяват, че е минал най-критичната фаза на вируса и е на път към възобновяване. Говорителят на артиста добави: „ Той ще остане в болница, до момента в който лекарите преценяват, че е належащо “.

Няколко седмици преди да бъде обиден от заразата, Пласидо Доминго се извини на дамите, които го упрекват в полово посягане. В последните месеци поради провиненията му бяха анулирани доста негови концерти, а той бе свален от управителния пост на операта в Лос Анджелис.

Междувремено президентът на Мексико Андрес Мануел Лопес Обрадор прикани хората да останат у дома след доста подложен на критика първичен отговор на ковид по-рано тази седмица, когато той насърчи популацията да живее живота си както нормално, с цел да продължи да работи стопанската система.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР