Испанският икономист Хосеп Фабра коментира ролята на Лионел Меси за

...
Испанският икономист Хосеп Фабра коментира ролята на Лионел Меси за
Коментари Харесай

Икономист: Доходите на всички в Ла Лига зависят от Меси


Испанският икономист Хосеп Фабра разяснява ролята на Лионел Меси за испанското футболно състезание. Както е известно, досегашният капитан на Барселона сега е свободен сътрудник, откакто договорът му с клуба изтече на 30 юни, а нов подобен още не е подписан.
" Марката " Ла Лига " с и без Меси не е едно и също нещо. Меси е главният футболен актив на Ла Лига. Той прави по-добра освен Барселона, само че и всички останали тимове. По-трудно ще се подписа контракт за лъчение на " Ла Лига " без Меси. Доходите на всички клубове зависят от него ", счита Фабра.

Барселона продължава да работи интензивно по подписването на нов контракт с нападателя Лионел Меси, написа “Мундо Депортиво ”. Каталунският клуб има вяра, че ще бъде допустимо да се уредят всички формалности и да се подпише нов контракт с аржентинската суперзвезда до 8 август, когато ще се организира приятелският мач за трофея “Жоан Гампер ” против Ювентус

Футболистът се съгласи да понижи заплатата си с 50 %. През предишния сезон Меси изигра 47 мача, в които вкара 38 гола и направи 14 асистенции.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР