Испанският гранд ще се надява на ново начало през новата

...
Испанският гранд ще се надява на ново начало през новата
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Майорка - Барселона, СЪСТАВИ

Испанският гранд ще се надява на ново начало през новата 2022-ра година. Каталунците ще опитат да оставят неубедителната форма зад тила си, а първото тестване е чудесно за отговарящ старт. Шави и компания се изправят против Майорка.
Мачът ще се състои в Палма де Майорка и ще стартира в 22:00 часа българско време, като ще можете да го следите .
СЪСТАВИ
Майорка: Рейна, Мафео, Русо, Валйент, Коста, Баталиа, Баба, Санчес, Родригес, Лий Канг-ин, Анхел
Барселона: Тер Щеген, Пике, Араухо, Мингеса, Гарсия, Френки де Йонг, Нико, Пуч, Жутгла, Ахомаш, Люк де Йонг
ПРЕДИ ДВУБОЯ
Барселона има единствено една победа в последните си 5 публични мача. Въпреки това в края на годината бяха записани победа против Елче с 3:2 и тъждество с втория във краткотрайното класиране Севиля (1:1), при което каталунците демонстрираха отлична игра и заслужаваха триумфа повече от андалусииците.
В клуба се надяват това показване да продължи, а паралелно с това да се даде старт на една по-различна и сполучлива 2022-ра година. Първото тестване е 15-ият във краткотрайното класиране Майорка, който се бори за оцеляването си в елита.
Шави ще има сериозен проблем при окомплектоването на състава, като голям брой футболисти няма да са налични поради ковид или контузии, измежду тях са: Алба, Алвеш, Балде, Брейтуейт, Бускетс, Коутиньо, Дембеле, Демир, Депай, Дест, Фати, Гави, Педри, Робертои други.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР