Испанският актьор се присъедини към протеста на украинците пред руското

...
Испанският актьор се присъедини към протеста на украинците пред руското
Коментари Харесай

Хавиер Бардем: „Нашествието в Украйна е жестокост“

Испанският артист се причисли към митинга на украинците пред съветското посолство в Мадрид. Tой назова съветската инвазия в Украйна „ свирепост “ и показа, че е уверен, че дейностите на Путин сега са близки до царизма и ултранационализма.

Бардем поддържа украинските жители, които се събраха на митинг пред съветското посолство, като акцентира, че съветската офанзива е „ нарушаване на интернационалното право и териториалния суверенитет на Украйна “, в изказвания до медиите.

Актьорът изрази паниката си от неизвестността, която носи бъдещето.

„ Това е същинска свирепост, която визира Европа като нация и на първо място - вероятността за огромната бежанска вълна, която ще провокира това военно злополучие “, сподели той.

Актьорът прикани за преустановяване на военните дейности, като добави, че съветският президент Владимир Путин има империалистическа визия за себе си и своята страна, закотвена в съветското минало от царската ера.

„ Смятам, че изявлението му, че желае да демилитаризира Украйна, е изключително иронично, като се има поради, че неговата интервенция и метод на деяние доста припомнят за ултранационализма, който самият той подлага на критика. “ Бардем показва, че нашествието е мрачна вест за целия свят. „ Войната постоянно визира всички “, уверен е артистът.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР