Испанските власти започват постепенно да разхлабват въведените строги ограничения в

...
Испанските власти започват постепенно да разхлабват въведените строги ограничения в
Коментари Харесай

Испания започва да разхлабва строгите ограничения

Испанските управляващи стартират последователно да разхлабват въведените строги ограничавания в битката с разпространяването на ковид, съобщи Би Би Си. Разрешително да проработят още веднъж ще получат индустриалният бранш и строителството, само че при строги ограничения за сигурност. Все още обаче затворени остават магазини, които не продават артикули от първа нужда, заведенията за хранене и местата за развлечение.

Испания е измежду най-засегнатите от ковид страни - в страната доказаните случаи на болестта са над 166 000, а жертвите са съвсем 17 000. Броят на новоинфектираните обаче регистрира спад. 

- Съединени американски щати могат да анулират някои от рестриктивните мерки в началото на месец май , обяви доктор Антъни Фаучи, който оглавява битката с ковид, представен от американските медии. Президентът Доналд Тръмп е под напън както от здравни специалисти, които упорстват да се съблюдават въведените ограничения, по този начин и от бизнессектора, който е изправен пред големи провокации. Привърженици на Тръмп упорстват Съединени американски щати по-бързо да се върнат към естествения си метод на работа. Според последните данни броят на жертвите на COVID-19 в страната надхвърля 22 000.

- Сръбският наркобос Драгослав Космаяц, именуван Ал Капоне, е умрял от ковид в Белград, заяви БГНЕС, като цитира локалния в. " Блиц ". Изданието се базира на източници, близки до Космаяц. Той беше притежател на недвижими парцели, заведения за хранене и кафенета в цяла Сърбия, както и в страните от Западна Европа. Той неведнъж е упрекван за търговия са опиати. През 2014 година беше задържан за неплатени налози и упрекнат в разпределяне на подкупи, само че по-късно беше оневинен, напомня БГНЕС.

- Общият брой на инфектираните с ковид по света към този момент е  1 850 966 души , жертвите са 114 269, а излекуваните - 434 703, по данните на университета " Джон Хопкинс ". Най-много са болните в Съединени американски щати - 557 590, следвани от Испания с 166 831, Италия - 156 363 и Франция - 133 670. Най-много са жертвите на болестта в Италия - 19 899 души, в Испания - 17 209 и във Франция - 14 393. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР