Испанската суперзвезда Рафаел Надал се подготвя да даде извънредна пресконференция,

...
Испанската суперзвезда Рафаел Надал се подготвя да даде извънредна пресконференция,
Коментари Харесай

Идва ли краят? Надал обяви извънредна пресконференция

Испанската суперзвезда Рафаел Надал се приготвя да даде изключителна конференция, твърди RMC. Независимо от резултата от финала на “Ролан Гарос” през днешния ден, в който ибериецът ще се изправи против норвежеца Каспер Рууд, Надал е помолил уредниците за спомагателна конференция.

В момента левичарят от Манакор не е в оптимално здравословно положение, само че стиска зъби и съумя да се класира на следващия си край в Париж. По-рано през годината той победи и в различен от шампионатите от "Големия шлем " - Australian Open в Мелбърн.

Очаква се Надал да разгласи в околните часове пред международната тенис общност значима вест, като се счита, че е допустимо той да анонсира и своето отдръпване от професионалния тенис. Поне по този начин настояват от RMC. Както е известно, навършилият преди два дни 36 години испанец е малтретиран от многочислени травми по време на дългата си и славна спортна кариера, в която е спечелил на процедура всички най-значими титли.

Тези спекулации се укрепват от новината за идването в Париж на 40-годишния швейцарец Роджър Федерер - един от най-големите противници на Надал през годините дружно със сърбина Новак Джокович. Швейцарецът сега се възвръща от контузия и няма да взе участие на идния "Уимбълдън ", като през 2022 година няма записан формален мач.

Надал е на крачка от рекордна 14-а купа на Откритото състезание на Франция и надлежно от 22-ри трофей от "Големия шлем ", което също не е постигано от различен тенисист при мъжете досега. С 21 "мейджър " трофеи Надал държи и сега върха за най-вече титли в шампионатите от "Големия шлем ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР