Испанската певица Йоланда Гайардо, по-известна в страната си с артистичния

...
Испанската певица Йоланда Гайардо, по-известна в страната си с артистичния
Коментари Харесай

Певица, подложила се на 6 пластични операции: Беше ужасно! Мислех, че ще умра

Испанската певица Йоланда Гайардо, по-известна в страната си с артистичния псевдоним Пелопони, описа в обществените мрежи за пъкъла, през който е предходна в Истанбул, където отишла, с цел да се подлжи на серия от пластични интервенции.

Изпълнителката разкрива, че е била в южната ни съседка с желанието да промени външния си тип, заради което се подложила на няколко разнообразни интервенции, в това число лифтинг, „ котешко око “, ринопластика, блеферопластика и фронтлифтинг.

По думите ѝ в един миг обаче интервенцията се усложнила.

Чувствах се зле. Бяха доста интервенции. Събудих се сляпа, без да мога да виждам и да вдишвам. Обзе ме паник офанзива. Имах възприятието, че ще умра. Не можех да вдишвам през носа, а устата ми беше доста възпалена, заради което не можех да я отворя, с цел да си поема въздух. Беше извънредно! Мислех си, че ще умра. Поисках морфин, изяснява изпълнителката.

По думите в този миг към този момент въобще не ѝ пукало по какъв начин ще наподобява.

„ Не знаех дали ще стана по-красива или по-ужасяваща, само че, почтено казано, ми беше все тая. В оня момент по-важното за мен беше да се възстановя. В никакъв случай не ви предлагам да се подлагате като мен на шест хирургични интервенции едновременно. Аз го претърпях и беше кошмарно “, признава Гайардо.

Няколко дни след интервенциите лекарите най-сетне смъкват превръзките за нейно голямо облекчение.

Сега някогашната участничка от испанското издание на „ Сървайвър “ се пробва да се любува на престоя си в Истанбул и въпреки понякога да изпитва неприятна болежка по лицето си, тя остава оптимист, че ще се възвърне.

На въпрос на собствен почитател дали е правилно, че за всичко това е платила 3000 евро, певицата сподели, че „ за толкоз малко пари в Турция няма даже да ти създадат и мигли “. След което разкри, че процедурите ѝ коствали 14 000 евро.

Progresa adecuadamente
— Alexsinos (@alexsinos)
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР