Испанската кралица Летисия приветства в понеделник първата дама на Съединените

...
Испанската кралица Летисия приветства в понеделник първата дама на Съединените
Коментари Харесай

Точки, но по кралски, и червено като за първа дама: Летисия Ортис и Джил Байдън се срещнаха за първи път

Испанската кралица Летисия приветства в понеделник първата дама на Съединените американски щати доктор Джил Байдън в двореца Сарсуела в Мадрид.

Съпругата на американския президент дойде в Испания в неделя във връзка идната Среща на върха на НАТО, която ще се състои в испанската столица. Първата дама показа със брачната половинка на крал Фелипе, че две от нейните внучки са в Мадрид с нея , научаваме от. Вместо обаче да се причислят в двореца, те са останали в американското посолство.

Това е първа среща сред Летисия Ортис и Джил Байдън, които посетиха централата на Испанската асоциация против рака , носейки маски. Към фотография от уговорката си първата дама на Съединени американски щати показа в Twitter: „ Днес в Мадрид Нейно Величество кралица Летисия ме предложения да посетя @ContraCancerEs, с цел да видя по какъв начин Съединените щати и Испания работят дружно, с цел да сложат завършек на рака, какъвто го познаваме. “

За срещата 49-годишната испанска кралица облече елегантна рокля в черно и бяло , само че не в общоприетия десен на полка точки, разпределени отмерено, а с повече от тях в горната част на дрехата. До брачната половинка на крал Фелипе Шести 71-годишната Джил Байдън сияеше в червен костюм с едри копчета.

Снимки от събитието разгледайте в галерията тук:
 Испанската кралица Летисия посрещна в Мадрид първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън  Испанската кралица Летисия посрещна в Мадрид първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън  Испанската кралица Летисия посрещна в Мадрид първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън  Испанската кралица Летисия посрещна в Мадрид първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР