Сърцето ми е разбито в момента“, каза в ново интервю

...
Сърцето ми е разбито в момента“, каза в ново интервю
Коментари Харесай

Приятелка на кралското семейство: „Кейт и Уилям минават през Ада!“

„ Сърцето ми е разрушено сега “, сподели в ново изявление дизайнерката Амая Ариета, другарка на принца и принцесата на Уелс.

През последните няколко седмици, когато принц Уилям се върна към графика си с публични ангажименти, Кейт Мидълтън остана надалеч от публичното внимание, занимавайки се с лекуването си уединено.

Миналата седмица Уилям даде рядка настояща информация за здравето на брачната половинка си, разкривайки, че и Кейт, и децата им са „ добре “ по време на събитие.
 13 щастливи момента на Уилям и Кейт преди заболяването  13 щастливи момента на Уилям и Кейт преди заболяването  13 щастливи момента на Уилям и Кейт преди заболяването  13 щастливи момента на Уилям и Кейт преди заболяването
В ново изявление обаче дизайнерката Амая Ариета показа, че това продължава да е сложен миг за семейство Уелс. „ Сърцето ми е разрушено сега. Мисля, че те минават през Ада “, сподели Ариета пред Telegraph. „ Надявам се, че ще се върнат от там. Наистина е персонално. “

Въпреки че не е ясно до каква степен Ариета е осведомена със здравето на Кейт Мидълтън, тя е работила в тясно съдействие със семейство Уелс в предишното и разнообразни новинарски издания я разказват като „ другарка “ на принца и принцесата. В същото време няма публични актуализации от двореца Кенсингтън, откогато Кейт показа диагнозата си рак в края на март, когато беше маркирано, че е подложена на „ превантивна химиотерапия “. От двореца не споделят какъв тип рак има принцесата.
 Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?  Какво е работила Кейт Мидълтън преди да стане кралска персона?
Във видео известието принцесата на Уелс сподели: „ Отне ни време да разбираем всичко на Джордж, Шарлот и Луи по метод, който е подобаващ за тях, и да ги уверим, че ще се оправя.  Казах им: Аз съм добре и ставам по-силна всеки ден, като се концентрирам върху нещата, които ще ми оказват помощ да се изцелявам - в моя разум, тяло и дух. "
 image2_16x9.png За пръв път от 83 година Юпитер и Уран се срещат в Телец: какви изненади чакат всяка зодия На фокус
Ариета е стилният дизайнер зад марката за детско облекло Amaia London и често работи в тясно съдействие с екипа на семейство Уелс, с цел да набави облекла за кралските фотоси .

„ Обличането на кралските особи ми дава толкоз огромна горделивост, че в действителност ме интересува по какъв начин наподобяват “, сподели тя в новото изявление. Ариета прибавя: „ Бихме създали всичко за тях… децата постоянно наподобяват необикновено най-после. “
 Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска  Преди кралския живот: по какъв начин изглеждаше Кейт Мидълтън, когато се обличаше както си изиска
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР