Испанската актриса и носителка на "Оскар" Пенелопе Крус ще бъде

...
Испанската актриса и носителка на "Оскар" Пенелопе Крус ще бъде
Коментари Харесай

Пенелопе Крус с награда Доностия на кинофестивала в Сан Себастиан

Испанската актриса и носителка на "Оскар " Пенелопе Крус ще бъде почетена на кинофестивала в Сан Себастиан с премия "Доностия " за цялостна кариера, оповестяват Франс прес и "Варайъти ", базирайки се на уредниците.

45-годишната Крус също така ще бъде лице на формалния фестивален плакат. "Тя е испанската актриса с най-голямо интернационално самопризнание ", се показва в изказването, направено от уредниците.

67-ото издание на кинофестивала в Сан Себастиан, Испания, ще бъде проведено сред 20 и 28 септември.

Пенелопе Крус е позната с функциите си в продукции като "Ванила скай ", "Бандитки " и "Вики, Кристина, Барселона ", за която е отличена с "Оскар " за най-хубава поддържаща актриса.

Крус е петата звезда на испанското кино, която ще бъде отличена с премия "Доностия ". Преди нея почетния приз са получавали Кармен Маура, Антонио Бандерас, Пако Рабал и Фернандо Фернан Гомес.

"Изключително съм признателна за оказаната ми голяма чест ", се показва в изказването, направено от Пенелопе Крус.

Актрисата си партнира с Антонио Бандерас във кино лентата "Болка и популярност " на Педро Алмодовар, който е включен в конкурсната стратегия на започващия идната седмица кинофестивал в Кан.

Наградата "Доностия " на филмовия фестивал в Сан Себастиан е учредена през 1986 година Сред предходните й носители са звезди на киното от ранга на Бет Дейвис, Глен Форд, Лорън Бакол, Лана Търнър, Юън Макгрегър, Бенисио дел Торо, Джулия Робъртс, Моника Белучи. Миналата година с оценката бяха почетени Джуди Денч, Хирокадзу Корееда и Дани де Вито.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР