Испанецът Карлс Алкарас нанесе първо поражение на Яник Синер от

...
Испанецът Карлс Алкарас нанесе първо поражение на Яник Синер от
Коментари Харесай

Алкарас прекъсна победната серия на Синер, ще играе с Медведев на финала в ИУ

Испанецът Карлс Алкарас нанесе първо проваляне на Яник Синер от началото на годината, откакто победи с 1-6, 6-3, 6-2 в полуфинален конфликт от Мастърса в Индиан Уелс. Синер бе спечелил всичките си 16 дуела от началото на сезона и бе спечелил общо 19 следващи дуела, само че Алкарас сподели класа и темперамент, с цел да стигне до поврат.


Италианецът стартира стремително осмата среща сред двамата и даде единствено един гейм на противника си в първия сет. Във втората част Алкарас поведе рано с пробив и след отрази няколко благоприятни условия за пробив на противника, с цел да изравни резултата. В решаващия трети сет някогашният номер 1 в света доминираше на корта и дръпна с 5-1, преди да затвори мача по-късно над два часа игра.

Така Алкарас и Синер към този момент са си разменили по четири победи, а испанецът е напълно покрай първа купа от Уимбълдън насам. Неговата задача във финала ще бъде доста тежка, защото ще се изправи против руснака Даниил Медведев, който победи Томи Пол с 1-6, 7-6(3), 6-2. Медведев има две победи и три загуби против Алкарас досега, а при триумф в неделя ще събере в сбирката си купите от всички Мастърси на твърди кортове. Руснакът към този момент е триумфирал в Маями, Канада, Синсинати, Шанхай и Париж. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР