Ислямистките бойци ще се възползват от суматохата в Афганистан. За

...
Ислямистките бойци ще се възползват от суматохата в Афганистан. За
Коментари Харесай

Макрон: Афганистан не трябва да се превръща отново в убежище за терористи

Ислямистките бойци ще се възползват от паниката в Афганистан . За това предизвести френският президент Еманюел Макрон в понеделник, представен от " Ройтерс ". Той увери, че Франция ще направи всичко допустимо, с цел да подсигурява , че Русия, Съединени американски щати и Европа ще отговорят общо на предизвикването.

" Афганистан не би трябвало да се трансформира в убежището за терористи, което в миналото беше, съобщи Макрон в национално послание. Това е предизвикателство за мира и интернационалната непоклатимост, против общ зложелател. Ще създадем всичко допустимо, с цел да могат Русия, Съединени американски щати и Европа да си сътрудничат дейно, тъй като нашите ползи са едни и същи. Съветът за сигурност на Организацията на обединените народи ще би трябвало да предложи общ и единен отговор. "
 Афганистан прикани съседите си за филантропичен кулоар за бягащите от талибаните
Афганистан прикани съседите си за филантропичен кулоар за бягащите от талибаните

Постоянният представител на Афганистан в Организация на обединените нации Хулам Исакзай

Съществува риск мигрантска вълна да се разнесе към Европа , сподели още Макрон. Франция ще продължи да пази най-уязвимите и ще играе своята роля в проведените и обективни интернационалните старания за шерване на тежестта, добави той. Франция, Германия и някои други европейски страни ще поемат самодейността за създаване на единен и съгласуван отговор благодарение на директни страни, сподели Макрон.

Припомняме, че Макрон и английският министър председател Борис Джонсън довечера са разискали желанието на

Двамата водачи са се обединили към позицията, че Англия и Франция би трябвало да работят дружно в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации, в това число по възможна взаимна резолюция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР