Исландци направиха каравана за пътешествияМного от любителите на автомобилните пътешествия

...
Исландци направиха каравана за пътешествияМного от любителите на автомобилните пътешествия
Коментари Харесай

Искате евтин дом на колела - вижте това!

Исландци направиха каравана за пътешествия

Много от феновете на автомобилните пътешествия биха желали да посетят Исландия, като обиколят и прегледат страната. Има обаче сериозен проблем  това е остров, което значи, че би трябвало да закараш автомобила си с ферибот. А това не е по никакъв начин на ниска цена.

 Mink Campers

Проблемът е решен от двама исландски изобретатели, които през 2016 година основават своя компания. Те оферират на пътешествениците лагер измежду природата благодарение на караваната Mink Camper. Тя съставлява многофункционален, само че дребен на размери прицеп, в който може да се нощува под звездното небе.

 Mink Campers

Размерите на караваната са толкоз дребни, че дори може да се учудите, какъв брой неща събира тя. Ремаркето е планувано за двама възрастни и едно дете, като вътре има креват с матрак с размери 140х200 см. Мини-кемперът разполага и с два големи прозореца, както и с панорамен покрив.

 Mink Campers

Този дом на колела се предлага с топли одеала, възгланици, система за отопление, светоидно осветяване и аудиосистема Bose. Под задната врата е вградена дребна кухня с газови котлони, контейнер с питейна вода, принадлежности и посуда.

 Mink Campers

Дължината на караваната е 4,12 метра, широчината - 2,10, дължината на самата кабина - 2,81, а широчината - 1,51. Създателите на прицепа са безапелационни, че той е доста по-удобен от всяка палатка. И настояват, че наемът по е изцяло по джоба на всички туристи.

Снимки: Auto-Medienportal.Net/Mink Campers

automedia.investor.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР