Искате ли щастлива връзка? За тази цел ще ви трябва

...
Искате ли щастлива връзка? За тази цел ще ви трябва
Коментари Харесай

За щастлива връзка: Основни критерии при избора на мъж

Искате ли щастлива връзка? За тази цел ще ви би трябвало подобаващ сътрудник. Някои дами обичат да се стопират на първата сергия на пазара, други първо оглеждат целия пазар и тогава вземат решение къде да спрат. Бъдете от втория вид. Не играйте тото, а направете осведомен избор. Така ще увеличите възможностите да бъдете щастливи до края на дните си с индивида, който обичате. Кои са главните критерии при избора на мъж, ще ни опишат психолозите в този момент.

Физическо привличане

Нека разгледаме следната обстановка: той е богат и сполучлив, грижи се прелестно за вас, обсипва ви с цветя и дарове, само че въпреки всичко има един дребен проблем: не чувствате нищо към него. Уважение – да, признателност – може би, само че нулево интимно увлечение. Но въпреки всичко такива мъже не са за изтърване, тъй като не се срещат под път и над път.  След като притегли всички плюсове и минуси, дамата най-често се омъжва за него.

След няколко месеца, тя стои и деликатно преглежда отражението си в огледалото. Скъпа рокля, бижута, чудесна прическа, само че … няма благополучие в очите. Защото до нея е мъж, в който тя вижда единствено спонсор, безлимитна кредитна карта и единствено това.

Всъщност интимното увлечение е един най-важните съставни елементи на хармоничната връзка, безапелационни са психолозите. Ако не сте привлечени от колегата си, постоянно ще се чувствате като че ли нещо значимо ви липсва. Постепенно връзките ще се трансфорат просто в договорка: вие позволявате на мъжа да владее тялото ви, а в подмяна получавате някои материални облаги. И в случай че умишлено изберете този път, ще би трябвало да платите с неналичието на женско благополучие.

Балансът ще бъде нарушен, тъй като интимността е освен механика, само че и продан на сили. Блокирайки тази сила, вие отхвърляте колегата си. Има пренасищане на тялото с хормони, само че те не получават излаз. Напрежението се натрупва, появяват се разнообразни болести.

Съвместимост

Вие резонирате със същата периодичност, наподобявате си. Всъщност доста рядко събитие е това, сполучливо да съжителстват цялостни противоположности. Докато хората със сходни възгледи и убеждения намират доста по-лесно да намерят компромис.

Ниво на еволюция

Ако то не съответствува, тогава мъжът и дамата се трансформират в съседи, които по някакво неразбирателство живеят в едно и също витално пространство.

За какво да говорите с мъж, който се интересува единствено от футбол и спорт, да вземем за пример, а последната книга, която е прочел, е притурката с тв справочника? Или с жена, която е сигурна, че създателите на женските списания са класици?

Всичко това е въпрос и на това, в каква среда са възпитавани сътрудниците. Например, за момиче от семейство на интелектуалци, би било по-трудно да откри общ език с мъж, израснал в напълно друга среда. Отначало тя ще си затвори очите за ругатните, категоричността и желанието му да се утвърди за нейна сметка, само че надали такава връзка ще „ живее “ дълго.

Общи цели

Те могат да бъдат дълготрайни: изграждане на къща, пускане на фамилен бизнес, раждане на две деца, пътешестване по света. Ако човек си слага такива цели, това значи, че е концентриран върху фамилния живот, т.е. той е душевен подготвен да носи отговорност.

Ако той обаче я кара в жанр „ Живей тук и в този момент “, -тогава съществува огромен късмет да сте просто комфортен вид за него и той да няма далечни проекти с вас.

Ако имате общи ползи и желания, то тогава няма да се постанова да се карате за това, че желаете да отидете лятото на морето, а той избира да се спуска по скатовете на планината със сноуборд.

Или че вие мечтаете за първокласен апартамент в града, а той за къща на село. След 10 години вие може би виждате себе си като сполучлива бизнес дама, а  той желае да станете стопанка и да родите три деца? Много е значимо вашите стремежи и желания да съответстват най-малко 50%, тогава ще бъде доста по-лесно да намерите общ език. И няма да е належащо да влизате в позицията на жертва и да се разделите с фантазиите си пред олтара на фамилното благополучие.

Съвместимостта е способността ни да бъдем с този човек в едно и също пространство. Не за водене на „ студена война “, не за тестване за мощ, а за създаване на мир и мощно семейство.

И това е допустимо единствено при едно изискване: в случай че всеки един от сътрудниците има право да бъде себе си.

Интимност

Нека повторим: единствено в случай че има интимна съгласуемост и доверие в колегата – едвам тогава връзката минава на ново равнище. Това е цялостно приемане на колегата и опцията да сте до него за дълго.

Не носете маска, признайте си, в случай че вътрешно усещате болежка или възмущение, помислете по какъв начин да се позволи всичко това по кротичък път.

Не се опасявайте да споделяте прекарванията си, не бъдете плебей на егото си – „ Ами в случай че му кажа, а той ме намерения за глупава. “ Човек не може да знае всичко. Ако насреща ви се присмеят за незнанието, това ще приказва единствено неприятно за въпросния мъж и нищо повече.

Дръжте се естествено, значимо е да се отворите изцяло за индивида. Ако вътрешно изпитвате някакъв боязън, в случай че нещо блокира желанието си да се разкриете изцяло, преосмислете го и си дайте ясна сметка дали желаете връзката ви с този човек да продължи.

Покажете възприятията си на мъж и не се опасявайте от забиването на нож в гърба

И последното се случва, несъмнено, само че тогава най-малко ще сте наясно, че би трябвало да прекратите връзката си с този човек, тъй като той не ви заслужава.

Чувствате ли се удобно в негово наличие? Това е доста значимо. Разбирайте се, уважавайте освен своите, само че и неговите потребности и стремежи.

Тогава ще видите по какъв начин един мъж същински се отваря за вас. Ще се запознаете с някои нови аспекти на личността му, ще научите неговите вътрешни прекарвания. Тоест, вие ще се сближите същински.

Наслаждавайте се на физическа и прочувствена непосредственост

В този случай можем да кажем, че вие ​​сте едно цяло, съвместими сте във всички връзки. И повярвайте, даже на подсъзнателно равнище ще бъдете 100% сигурни, че сте създали верния избор.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР