Искате да гостувате на Мила Кунис и Аштън Къчър -

...
Искате да гостувате на Мила Кунис и Аштън Къчър -
Коментари Харесай

Искате да гостувате на Мила Кунис и Аштън Къчър - няма проблем

Искате да гостувате на Мила Кунис и Аштън Къчър - няма проблем, само че има някои условия. 

Актьорите дават опция на своите фенове да прекарат една нощ в къщата им за посетители в Санта Барбара, като пуснаха къщата си за посетители в известната платформа за отдаване Airbnb. Четирима късметлии ще могат да гостуват на двойката на 19 август.  Има обаче няколко условия – няма да могат да се провеждат празненства, пушенето е неразрешено (както и наркотиците) и ще има 24-часова защита с видеокамери. 

 Къщата разполага с кухня, хол, баня, две спални и тераса с аспект към Тихия океан. Храната ще бъде обезпечена, а Аштън Къчър и Мила Кунис персонално ще посрещнат гостите си, които резервират престоя си в дома им против... 0 (нула) долара.   

 

 
View On AirbnbHome in Santa Barbara · New · 2 bedrooms · 1 bed · 1 bath
Airbnb обаче ще направи подаяние на Thorn - организация, която работи за потребление на технологиите в битката с трафика на деца и половото принуждение над тях,  съоснована от Къчър и Деми Мур през 2012 г. 

От основаването си до момента тя е работила с над 5000 донори и повече от 70 партньорски организации с нестопанска цел и разнообразни. Аштън Къчър също така е вложител в Airbnb и нееднократно е казвал, че след развода си с Деми Мур през 2013 г. прекарва една година в разнообразни жилища, давани чартърен в платформата.  



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР