Искат забрана на третата политическа сила в страната, защото не

...
Искат забрана на третата политическа сила в страната, защото не
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане: Това е димна завеса! Искат да ни забранят, ПП-ДБ не могат да се преборят с нас

„ Искат възбрана на третата политическа мощ в страната, тъй като не могат по различен метод да се преборят с нас “. Така водачът на „ Възраждане “ разяснява пред БНР настояването на група общественици да се забрани активността на партията. Костадин Костадинов ги дефинира като „ лица, от които лъха мощна интелектуална отпадналост “.
„ Има цели семейства в листата. Всички тези хора са гласоподаватели на ПП-ДБ. Това не е гражданска самодейност, а димна завеса на ПП-ДБ, които се пробват да отвлекат вниманието от обстоятелството, че предадоха личните си гласоподаватели. Председалите на тези хора договаряха назначенията в бъдещото българско държавно управление с американския и други посланици “, съобщи Костадинов.
Той ги упрекна в липса на реакция при установяване на бюджета за просвета, който съгласно него, е скандално невисок: „ Тези хора посегнаха и на националния ни празник. Те опростачват нацията “.
Костадинов не изключи опцията да се види в съда с огромна част от хората, участващи в групата, която работи за възбрана на партия „ Възраждане “.
Лидерът на „ Възраждане “ подсети, че от партията му са пуснала сигнали в прокуратурата против Асен Василев и Кирил Петков за държавна измяна, само че към момента не са получили отговор. По тази причина счита, че България е завзета страна.
Костадин Костадинов предложения съперниците на „ Възраждане “ на спор, макар че е сигурен в отхвърли от тяхна страна.
Лидерът на „ Възраждане “ разяснява наличието си на конгреса на „ Алтернатива за Германия “, където произнесе и тирада: „ Искаме ориста на нашия общ европейски дом да се взема решение от европейците. Нормално е Европа да се съставлява от носителите на християнските и европейските полезности. Имаме общи съперници и проблеми, наложително е да имаме и общи дейности “.
Той изясни, че „ Възраждане “ и „ Алтернатива за Германия “ си слагат за цел на идващите европейски избори обединения като техните да станат втора политическа мощ в Европа. Посочи, че имат контакти и с сходни партии от Испания, Франция и Финландия.
„ Ще установим обща група в Екологичен потенциал “, съобщи Костадинов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР