Искът на Министерството на правосъдието срещу Ticketmaster и Live Nation

...
Искът на Министерството на правосъдието срещу Ticketmaster и Live Nation
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието съди Ticketmaster и Live Nation. Какво означава това за посетителите на концерти?

Искът на Министерството на правораздаването против Ticketmaster и Live Nation ще даде ли известно облекчение на посетителите на концерти, почитателите на спорта и посетителите на театрите от скока на цените на билетите?

Искът има за цел да преодолее нагоре Live Nation Entertainment, компания, която е резултат от сливането на Ticketmaster през 2010 година с уредника на концерти Live Nation. Главният прокурор Мерик Гарланд сподели, че задачата е да се разреши повече конкуренция и да се разреши на по-малките играчи да завоюват по-голяма част от пазара за продажба на билети в Съединени американски щати - от който Ticketmaster управлява цели 70%.

Повечето конкуренция може да докара до по-евтини билети. Но специалистите споделят, че феновете на събития онлайн не би трябвало да чакат промени в скоро време.

Какво се случи?

Министерството на правораздаването в четвъртък упрекна Live Nation в присъединяване в голям брой практики, които са разрешили това да поддържа цитадела над музикалната сцена онлайн. Те го упрекнаха,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР