Искът, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе срещу

...
Искът, който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе срещу
Коментари Харесай

Борисов съди Рашков за над 25 хил. лв.

Искът, който водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ще заведе против служебния вътрешен министър Бойко Рашков, е за над 25 хиляди лева Това научи " Сега " от юриста на Борисов Менко Менков. Юристът отхвърли да заяви тъкмо какво обезщетение ще търси Борисов, само че изясни, че делото за вреди ще бъде заведено в Софийския градски съд, а той гледа каузи с цена на желае над 25 хиляди лева

Борисов се закани, че ще съди Рашков на 4 ноември, откакто вътрешният министър, говорейки за злоупотреби със средства за автомагистрала " Хемус ", сподели пред репортерите: " Тези средства са минали през една банка, благосъстоятелност на Бойко Борисов, и с този притежател на тази банка, Бойко Борисов е имал общи компании ". Борисов няколко пъти прикани Рашков да се извини за " клеветите си ". " Кажете коя е банката, с цел да мога да Ви осъдя. Да може и банката да се отбрани. Ами в случай че е огромна банка, задгранична, става дума за доста пари и те ще го осъдят. Хайде каймата от хора, която очевидно съм ял, може към този момент да се е похарчила, да каже в този момент името на банката ", настоя Борисов.

" Днеска към този момент сме оформили документите и го давам на съд ", разгласи Борисов на 9 ноември. Оттогава  " Сега " няколко пъти ревизира в Софийския областен съд (там би било дел иск под 25 хиляди лева, както и дело за клюка и обида) и в Софийския градски съд дали въпросното дело към този момент е заведено. Тъй като то по този начин и не се появи в правосъдните регистри, през вчерашния ден бе потърсен и юрист Менков. Той изясни, че делото е готово, само че се чакат формалните тв записи, с цел да бъде импортирано в съда. Такава била процедурата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР