Искането на австралийското правителство делото за визата на да бъде

...
Искането на австралийското правителство делото за визата на да бъде
Коментари Харесай

Искането бе отхвърлено, делото на Новак Джокович ще се гледа по график

Искането на австралийското държавно управление делото за визата на да бъде отсрочено с два дни бе отхвърлено от съда и съвещанието ще бъде по стратегия в понеделник (10 януари) от 10:00 часа локално време (1:00 ч. българско).
Властите бяха поискали делото да бъде отсрочено за сряда, само че молбата им не бе почетена. Организаторите на към този момент оповестиха, че би трябвало да знаят до вторник дали Джокович ще може да взе участие, тъй като тогава оформят окончателния лист с участници в шампионата.
Вчера (8 януари) юристите на международния номер 1 в тениса разкриха, че молбата му за здравно изключение за ваксина против Covid-19 се основава на обстоятелството, че .
Днес обаче се появиха фотоси, на които се вижда, че Жокера е участвал единствено ден по-късно (17 декември) на събитие на закрито в Сърбия ( ).
В същото време държавното управление на Австралия твърди, че изключение за скорошно превозване на болестта важи единствено за жители на Австралия!
Дори и Джокович да завоюва утрешното дело, е допустимо да последва обжалване, което да забави процедурата и в последна сметка сърбинът да няма опция да пази купата си в Мелбърн от предходната година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР