Искаме правила. В момента, по политически причини, виждаме че партиите

...
Искаме правила. В момента, по политически причини, виждаме че партиите
Коментари Харесай

Мощен пловдивски инвеститор: Това няма да го допуснем

" Искаме правила. В момента, по политически аргументи, виждаме че партиите едни на други си вършат мръсотии, от което страдат хората и бизнесът. Това няма да го допуснем " - сподели предприемачът след . На нея беше оповестено тълкувателно решение на районния министър, с което се предлага Общински съвет да спре разглеждане на ПУП-ове до момента в който не се одобряват промените на Общ устройствен план, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg

Строителните бизнесмени се заканиха да желаят оставката на всеки, който спре да се работи в Пловдив.

" Град Пловдив е презастроен сигурно. В остарелия Общ устройствен план имаше кинт 5, кинт 4.8, кинт 4.9. По новия Общ устройствен план няма една зона над кинт 3.5, което значи с 25-30 % по-малко презастрояване. Има над 2000 декара в допълнение зелени площи, планувани в новия Общ устройствен план, което подготвя към по-добра градска среда " - разяснява Филипов.

Смята, че е вярно постройките да бъдат високи с доста повече зеленина и по-малка обемно застрояване, с цел да има по-голяма повърхност за паркова среда. Закон за устройство на територията регламентира посредством Общ устройствен план избрана височина на избраните площи. Посочи за образец региона на Гребната база и кв. Прослав, където всичко е кинт 1 и 2 - височина до 10 метра. 

Какво още сподели - гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР