Искаме оставките на главния секретар на МВР и министърът на

...
Искаме оставките на главния секретар на МВР и министърът на
Коментари Харесай

Мануил Манев : Трагедията на границата е по вина на г-н Рашков

Искаме оставките на основния секретар на Министерство на вътрешните работи и министърът на вътрешните работи, тъй като се захванаха да не престават политиката на някогашния министър на вътрешните работи, да се занимават с кадруване, а не да се грижат за служителите на реда и това те да си правят работата. Това, което преля чашата по отношение на трагичния случай на границата, бе, че те започнаха да търсят отговорни. Това сподели заместник-председателят на вътрешната комисия в Народно събрание Мануил Манев от.
Всичко по тематиката: Мигрантска рецесия 769
„ Вината за случилото се е на господин Рашков. От трибуната ние предупреждавахме, че не би трябвало поддръжката на оградата да отива към Министерство на вътрешните работи, тъй като те нямат потенциал за това. Няма една стотинка, изхарчена за оградата на границата “, разкри той.

От думите му стана ясно, че средствата, предопределени за поддръжка на оградата по границата са били пренасочени за поправки на Кугари и дронове, МО и Министерство на вътрешните работи са си правили прехвърляния на отговорности и задължения. Затова споделям, че господин Рашков е отговорен, обясни Манев.

Обявеното, че граничният служител на реда е убит в главата и по тази причина нямало проблем, че е без бронежилетка е светотатство. Това заслужава оставки, счита зам.-председателят на вътрешната комисия в Народно събрание.

„ Когато си обезглавил оперативното управление на терен, с цел да си направиш политически назначения или да си отмъстиш, по какъв начин да има доверие със състава. Важно е да си имаш доверие на оборудването, с което си екипиран и да имаш убеденост, че си добре подготвен и че с колегата си сте провели най-малко един взаимен патрул “, изясни той.

„ Ние желаеме оставка за вдишване на виновността за това, че не събраха достолепие и храброст да посочат същинските проблеми, да ги изведат пред скоби и да работят по отстраняването им, а не с извинителен звук да изясняват, че някой различен е отговорен “, сподели още Мануил Манев.

Депутатът от ГЕРБ- разяснява и тематиката за сформиране на държавно управление.

„ Търсим формулата за ръководство, мандатът е без значение. Появиха се доста лъжливи субекти в партиите. Нужни са писмени задължения за целите на краткотрайно държавно управление. Тази формула е формулата на българските жители. Хората желаят държавно управление, което да преведе България през рецесиите и през зимата. Нищо не отпада и нищо не е реалност, до момента в който не седнат политическите сили и да материализират обещанията си към своите гласоподаватели, които желаят държавно управление “, изясни Манев.

„ Избирателите на си дават ясна сметка и в никакъв случай не са били лъгани. Ние приказваме с тях. Изключването на партии и слагането на червени линии не е формулата за държавно управление. Парламентът работи с огромни и ясни болшинства – това е формулата “, сподели още той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР