Искаме да придадем блясък на клепачите, да премахнем следите от

...
Искаме да придадем блясък на клепачите, да премахнем следите от
Коментари Харесай

5 съвета за сияен грим

Искаме да придадем искра на клепачите, да премахнем следите от умората и да използваме гланца за устни по един необикновен метод? Как да създадем всичко това ни поучава звездният гримьор Дейвид Бърдуел.

***

Искате ли да скриете следите от умората?  Препоръчвам ви да употребявате прекрасен туш за очи – той ще направи очите ви по-ярки и образно ще „ отвори “ погледа. Разбира се, умората се познава по сивия тен на, тъй че е значимо да се сътвори резултат на сияйна кожа. Обичам да употребявам емайл за устни върху скулите – разбърквам малко от продукта с върховете на пръстите си. Блясъкът безусловно улавя светлината, а кожата доста красиво свети – и не е належащо да употребявате скулптуриращи средства или.

Разбира се, аз няма да съм първият, който предложи да употребявате червило вместо руж. Сложете върху устните си, потупвайте ги с върха на пръста и прехвърлете цвета върху скулите. Понякога даже употребявам молив за устни вместо руж – главното е да го разнесете добре.
               
on Feb 18, 2019 at 10:38am PST

Обичам да употребявам сенките като хайлайтър. Работата ми в Седмиците на модата ме научи да употребявам оптимално свойствата на всички средства. Понякога разбърквам транспарантен със сенки за вежди, с цел да получа хайлайтър във всеки колорит, който желая! Но не ви предлагам да нанасяте върху клепачите емайл за увеличение на устните – тънката кожа на очите може да отреагира на сходен бюти трик със зачервяване или алергична реакция.

По принцип одобрявам гланцовете за устни повече от елементарните хайлайтъри. Блясъците ви разрешават да извършите визията си по-модерна и, а сиянието – по-силно, само че в това време доста естествено.

Това, поради което обичам блясъка, е също по този начин резултатът от размера, който придава той. Търсете в състава на продукта хиалуроновата киселина, масла (например от авокадо) – тези съставни елементи съвършено овлажняват и подхранват сухата на устните. Разбира се, специфичните блясъци за размер съдържат екстракти от мента или да вземем за пример пипер – те усилват притока на кръв и предизвикват леко чувство за изтръпване, само че не се тормозете, то е безвредно.
               
on Oct 7, 2019 at 2:47pm PDT

 



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР