Искаме да идем на фитнес, да ядем здравословна храна, приготвена

...
Искаме да идем на фитнес, да ядем здравословна храна, приготвена
Коментари Харесай

Пет трика за по-продуктивно готвене

Искаме да идем на фитнес, да ядем здравословна храна, приготвена вкъщи, да работим, с цел да изкарваме задоволително пари, да се наспиваме и в един миг се чудим по какъв начин може всичко да се свърши с 24 часа в денонощието. В тази публикация нямаме отговор на този въпрос, само че ще се опитаме да ви срещнем с няколко трика за по-продуктивно готвене, с които да спестите време: 
1. Бъдете готови
Тайната на приготвянето на бързи ястия е да имате какво да сготвите. Ще се изненадате какъв брой доста хора нямат във фризерите си нищо, с изключение на сладолед, пица и кубчета лед. Храненето за решение на проблеми неизбежно става невероятно, когато не разполагате с алтернатива за „ хранене “, само че имате храни за преяждане. Това са неща като зърнени храни, тестени произведения и пица, които са елементарно налични. С други думи, не купувайте месо и риба, които могат да бъдат хвърлени във фризера до някои замразени зеленчуци. Когато пазарувате, изберете многообразие от съществени храни и такива, които ще устоят малко във вашата килера или фризер. По този метод постоянно можете да намерите нещо здравословно, което да извършите.
2. Присъединете се към клуб за всеобщо пазаруване
Ако цената е проблем, пробвайте да купувате на едро. Но постоянно имайте във фризера разполагаем органично замразено говеждо, пилешко, риба и зеленчуци, хранени с трева.
3. Планирайте какво да ядете
Това ще изисква да размразите нещо заран или по обяд, тъй че сте подготвени да го хвърлите в тигана за шест или седем минути за вечеря. Можете също по този начин да извършите задоволително за повече от една нощ. Например, вместо да вършиме една порция печено пиле, направете двойно. Яжте по една през първата вечер, по-късно на втория ден, нарязвайте я на кубчета и я използвайте в чорба или пилешка салата. Или може би просто загрейте втория за следващото бързо хранене. Използвайте наличното в хладилника и фризера, с цел да продължите да ядете. И не забравяйте, че до момента в който печенето на пилето може да отнеме от 40 до 50 минути, приготвянето му (добавяне на подправки, слагане във фурната) лишава единствено към пет.
4. Пазарувайте задоволително постоянно, с цел да имате на разположение някои пресни артикули
Купувайте единствено това, което ще ядете през тази седмица. Може би глава маруля, краставица, лук, домат и няколко части плодове, според от това какво имате във фризера за главното си ядене.
5. Купете здравословни, гъвкави варианти
Изварата прави апетитен обяд, когато го ядете с портокал, ананас или даже твърдо сварено яйце. Можете също да го употребявате в лазаня и доста други бързи ястия. Киселото мляко също е потребно. Обикновеното кисело мляко е потребно за храносмилателния тракт и може да се употребява при доста спадове и превръзки. И най-после прибавете малко плодове и овесени ядки за лесна закуска или лека закуска. Можете също да купите или да извършите хумус, защото това е друга доста бърза алтернатива за обяд. Можете да го ядете с бисквити, на зеленчуци или даже като сурогат на майонеза върху загадка и самун.
Източник:

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР