Искам някой да застане с лицето си и да каже,

...
Искам някой да застане с лицето си и да каже,
Коментари Харесай

Има такъв народ плашат със съд заради Петър Илиев

Искам някой да застане с лицето си и да каже, че господин Петър Илиев е плагиатствал елементи от книгата си. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов. 

" Спряга се името на госпожа Киселова, която директно не дава отговор. Искам някой да застане и да каже, че е изплагиатствана от него, с цел да може да бъде наказан от господин Петър Илиев. Моля този, който твърди, че е изплагиатствана от него, да излезе и да каже, с цел да отиде господин Илиев със съответния човек в правосъдна зала. Г-н Илиев е подготвен да осъди всеки, който съобщи това нещо ", съобщи Йорданов.

" Когато се издаде книга, за която има подозрения, че в нея има изплагиатствани пасажи, индивидът, който се усеща ощетен, може да заведе иск в рамките на шест месеца, тъй като това е закононарушение. Да не приказваме, че в тази ситуация става дума за сътрудници, които са в еднакъв Юридически факултет. Книгата, за която загатват някои хора, е излязла преди повече от 5 година, тъй че този, който се е чувствал обиден, е можел да го направи ", посочи Йорданов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР