Искам да ви благодаря на вас и на БНР, за

...
Искам да ви благодаря на вас и на БНР, за
Коментари Харесай

Алекс Стоцки: Трябва всички да подкрепим Марина Овсянникова

" Искам да ви благодаря на вас и на БНР, за всичко което вършиме, за това, че никой не би трябвало да си затваря очите през това, което в този момент се случва в Украйна . Включително за това, което направи Марина Овсянникова в ефира на Първи канал - най-пропагандният канал, който показва информация за протичащото в Украйна. Това беше необикновено смела постъпка, която може да има съществени последсвия за нея ", сподели пред БНР Алекс Стоцки, млад руснак от Москва, който търси политическо леговище в България , тъй като е срещу войната на Русия против Украйна и против диктатурата на Путин.

" Искам да кажа във връзка наложената й санкция от 250 евро, че тя касае единствено един клип , който тя е заснеала и посочила, а самото и излизане с плаката по време на ефир като деяние, не е прегледано до дъно и точно тук е нашата роля  - хората по света да й оказват помощ, с цел да се избегне заплахата тя да получи наказване като като затвор от 15 години  - тази заплаха не е отминала ", сподели още в " Хоризонт до обед " Алекс Стоцки .

" А другояче в Русия хиляди хора биват арестувани постоянно много групбо със закани за физическа кавга в милицията. Като лимитират и досптъпа до тях на правозащитни органи и организации. Бяха закрити всички опозиционни или самостоятелни медии, уеб сайтове, като няма достъп до каквато и да е различна информация.

Ако в този момент бях в Москва има два сюжета за мен - първо - най-вероятно щях да бъда привикан за отблъскване на военна работа, вторият сценарий  - във връзка моята политическа позиция срещу войната, война провокирана от агресора Путин, въобразявам си какво би ми се случило... ", сподели още Стоцки.

Алекс Стоцки се надява да получи политическо леговище в България.

Още по тематиката в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР