Искам да се присъединя към всички, които поздравиха България за

...
Искам да се присъединя към всички, които поздравиха България за
Коментари Харесай

Жан-Клод Юнкер: ЕС остава в ядрената сделка с иранците, докато и те я изпълняват

Искам да се причисля към всички, които поздравиха България за отличната организация. Това сподели на конференция след Срещата на върха Европейски Съюз – Западни Балкани в София ръководителят на Европейска комисия Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила.

Докато иранците почитат своите задължения, Европейски Съюз ще се придържа към нуклеарното съглашение. Обявените американски наказания няма да останат без резултат. Ние в Европейска комисия имаме задача да пазиме нашите европейски предприятия, изключително дребните и междинните. Вчера вечерта бях поощрен от дебата, който водихме, защото предложенията на Европейска комисия бяха последвани от държавните и държавни ръководители. Започваме развой към връщане към по този начин наречения правилник от 1996 година, който е обвързван с екстериториалните наказания в Европейски Съюз. Трябва да го създадем и в същото време не трябва да изчакваме. Освен това взехме решение да позволим на Европейската капиталова банка да посредничи на вложенията на европейските предприятия в Иран, съобщи Юнкер.

Европейска комисия ще продължи съдействието си с Иран. Трябва да защитим европейските компании, които влагат в Иран, добави той.

По отношение на търговията сред Европейски Съюз и Съединени американски щати би трябвало да съм доста явен, че желаеме безкрайно изключение от предлаганите тарифни ограничения. Ако Европа получи безкрайно изключение от предлаганите ограничения за облагане с мита, ние сме подготвени да стартираме договаряния с трансатлантическите ни сътрудници. Искаме да задълбочим енергийното съдействие, в това число по втечнения природен газ и непринудено съдействие сред регулаторите сред двете страни – това би трябвало да бъде основата за комерсиалните договаряния. Готови сме да обсъждаме промяна на Световната комерсиална организация със Съединени американски щати. Накрая при условиe, че тези изключения са непрекъснати, сме подготвени да обсъдим това по какъв метод най-добре да подобрим достъпа до пазарите до индустриалните артикули, изключително колите, в това число либерализацията на държавните поръчки. Няма обаче да преговаряме със Съединени американски щати с дамоклев меч, който виси над главите ни. Това е въпрос на достолепие и самообладание, приключи Жан-Клод Юнкер.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР