Искам да се обърне внимание на пакета "Макрон", който България

...
Искам да се обърне внимание на пакета "Макрон", който България
Коментари Харесай

Елена Йончева хвърли бомба в ефир и показа документи, свързани с Борисов!

Искам да се обърне внимание на пакета "Макрон ", който България загуби и то освен в Екологичен потенциал. Битката трябваше да е в България. По време на европредседателството Борисов не поде тази тематика, а трябваше. Това съобщи в ефира на „ Здравей, България” водачът на листата на Българска социалистическа партия за евровота Елена Йончева.

"Винаги може да се откри по време на договаряния пресечна точка. Ние обаче дори не го поставихме това като въпрос, този пакет "Макрон ", за това се желае работа. Борисов обаче не пожела да ни отбрани – той единствено се снима и прегръща, с цел да си прави пиар ", съобщи тя.

Нинова направи интимни самопризнания и издаде най-големия си недостатък!

"ГЕРБ в Екологичен потенциал поддържаха тази резолюция за продължение на глобите против Русия. Ние искахме да бъде размразен политическия разговор. ГЕРБ обаче в България приказват за енергийния план „ Белене”. Искам да кажа, че те лъжат гласоподавателите си ", сподели Йончева.

"Авторитарният режим в България към този момент има ясни признаци, в случай че не бяхме член на Европейски Съюз в този момент в България щеше да има тирания. Никога не съм подвеждала който и да е било, в това число и българския гласоподавател. Правила съм всичко допустимо, с цел да защитя българските ползи ", съобщи Йончева.

Червената лидерка разкри ще подаде ли оставка и какви парцели има!

"Готова съм да работя с всеки, който е почтен и честен и желае да работи в полза на България. Именно в разговора и разногласието се раждат най-хубавите решения. Левицата не е властническа партия. ГЕРБ с какъв брой % избират своя водач? С 98-99%. В левицата не е по този начин ", сподели социалистката.

"Демокрацията е борба – конфликт на отзиви и причини. Този, чиито глас е по-силен, той побеждава ", добави тя.

"Нямам и не съм имала офшорки и това е ясно на всички, които са виждали документите. Какво прави властта? Тя вади бухалка! ", сподели Йончева и добави: "Имам документи, с тези средства, които са ми дадени, е закупена техника и аз даже и сега разполагам с нея, Направени са 7 документални кино лентата, които са снимани и излъчени. Това е филм в Сирия! Кой ще желае да снима там, с цел да прави далавери? Как може да се слага този въпрос, това е безсрамие ", добави тя.

"В последните си две заявления съм записала, че пребивавам чартърен. "Апартаментгейт " е върха на всичко, което се случва изпод. От България се изнасят милиарди. Искаме бистрота ", съобщи Йончева и добави: "Господин Борисов е на върха на "Апартаментгейт ". Г-н Борисов си е направил къща, която не е заявена. Той има и втора къща, тя е 138 кв. м. Тази къща не е вписана в декларацията му. Той се възмущава, че други не са си заявили терасите, а той е направил същото. Той си е купил този терен в съседство ", сподели тя и подаде на водещия на "Здравей, България " фотоси и документи, с които поддържа изказванията си. Тя моли към него на следващия ден да попита Борисов, който ще е в студиото на утринния блок за въпросния парцел.

"Да не е това новият "Костинброд " ", запита Николаев, като чу думите на Йончева, само че тя бързо отхвърли.

"Искаме този модел да се промени, в който малко на брой се облагодетелстват за сметка на мнозина. Това е бездна сред политици и народ ", включи се в диалога Нинова.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР