Искам да се извиня на учителите, ако те са се

...
Искам да се извиня на учителите, ако те са се
Коментари Харесай

Асен Василев се извини на учителите, репликата за чорапогащниците била към политиците

" Искам да се извиня на учителите, в случай че те са се почувствали наранени. Но истината е, че прекомерно дълго време българското обучение и българските учители бяха финален приоритет на тази страна. Спомняме си срамните си подиуми със седянките, спомняме си срамните подиуми, когато българските учители бяха оставени на минимални заплати. "

Това съобщи пред Българска национална телевизия съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев. Извинението е във връзка репликата му в изявление за Би Ти Ви на 15 февруари: " Когато оставиш учителите да вървят с чорапогащници с дупки, както имахме 10 години подобен интервал, обикновено е да нямаме естествени учители в учебните заведения и в този момент занапред да би трябвало да навлизат нови фрагменти ".

Това не го подсетих на учителите, това го подсетих на политиците, които в този момент с удължителния закон за бюджета отхвърлиха да гласоподават нашето предложение заплатите да останат 125% от междинната заплата и замразиха приходите на учителите, сподели през днешния ден пред Българска национална телевизия Василев.

Истината е, че в случай че не се погрижим за учителите, няма да има работна ръка в бъдеще и това в действителност ще докара до банкрут на страната, съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР