Искам да се извиня и да кажа, че съжалявам за

...
Искам да се извиня и да кажа, че съжалявам за
Коментари Харесай

Младен Маринов: Записите с полицейското насилие не са укривани

" Искам да се извиня и да кажа, че скърбя за случката, която стана притежание за превишаване на полицейските пълномощия. " Това сподели депутатът от ГЕРБ и някогашен вътрешен министър Младен Маринов пред публицисти в Народното събрание.

" Искам да заявя и преповторя. Искам да се извиня и да кажа, че скърбя за тази преживелица, която ни стана притежание - за превишаване на полицейските пълномощия при потребление на физическа мощ и помощни средства. Като служител на реда и като човек не позволявам такива дейности. Именно в тази посока незабавно на 10 юли вечерта, когато станаха известни видеоклипове, които бяха снимани от протестиращи и където се виждаше, че има някакво придвижване, някакво принуждение, аз разпоредих незабавна инспекция. Виждате, че през днешния ден господин Рашков, действително удостовери това, което аз ви споделям. Тези записи не са укривани, тези записи са конфискувани по съответния ред, тези записи са приобщени към дисциплинарното произвеждане, след което са изпратени по подготвеност в прокуратурата. Това е, което постанова и разрешава законовият ред. Пак дублирам тези записи и през днешния ден стана ясно от изявленията на министър Рашков, не са укривани ", съобщи още Младен Маринов.

Той обърна внимание този случай да не изважда от публичния фокус множеството случаи на потърпевши служители на реда. " Нека те да бъдат също толкоз мощно във вашия фокус, колкото и този случай ", уточни депутатът от ГЕРБ.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР